Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Дефолімпіада 2017: У другий змагальний день українці здобули 10 нагород

Успішно продовжують свій виступ на Дефлімпійських Іграх в Самсуні спортсмени національної збірної України. У другий змагальний день в Туреччині українські дефлімпійці здобули десять нагород, з них три найвищого ґатунку. Про це повідомили в Міністерстві молоді та спорту України.

Найбільший доробок 20 липня мають наші співвітчизники в дзюдо. Так володарями чемпіонських титулів стали Дмитро Шеретов (вагова категорія до 73 кг), Катерина Авдеєєва (вагова категорія до 57 кг) та Анна Шостак (вагова категорія до 52 кг). Серед бронзових призерів в командній каті - Катерина Шепелюк та Владислав Мозирєв. Також Владислав замкнув трійку лідерів і в індивідуальних змаганнях. Ксенія Довбищук піднялася на третю сходинку п'єдесталу у ваговій категорії 48 кг.

Перші нагороди представники “синьо-жовтої” збірної мають у водних видах.

Срібло до медального кошику здобули Максим Дудник, Катерина Денисова, Денис Бистревський та Марія Режило в змішаній естафеті 4х100 м вільним стилем. А жіноча команда у складі:Катерина Денисова, Ірина Терещенко, Катерина Іваненко та Режило Марія, утрійці лідерів вестафеті 4х100 м комплексним плаванням.

Ірина Терещенко стала другою у фіналі 50 м брасом в індивідуальних змаганнях, а Марія Режило — третьою на 200 метрівці вільним стилем.

За підсумками двох днів українська дефлімпійська збірна України утримує друге загальнокомандне місце, маючи в своєму активі 11 високих нагород - чотири золоті, дві срібні та п'ять бронзових медалей.

Вітаємо спортсменів із високими здобутками та бажаємо подальших перемог!

Вболіваємо за Національну дефлімпійську команду України!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ