Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Голова Львівської ОДА зробив подання на звільнення заступника керівника Львівської митниці

У п’ятницю, 2 жовтня, відбулась чергова робоча зустріч депутатів ВР від Львівщини з керівництвом області, силовиками та фіскалами. Було порушено низку питань важливих для області, які потребують підтримки в парламенті. Повідомила прес-служба «Громадського руху «Народний контроль».

Зокрема, на цій зустрічі депутат від «Народного контролю» Андрій Антонищак  торкнувся теми про нещодавнє призначення заступника керівника Львівської митниці Шокала Володимира Степановича.

«За інформацією, яка надійшла до мене від рядових митників,  цей чиновник, будучи на посаді начальника митного поста в аеропорту, був пов'язаний з вимаганням від керівників змін на митних постах по 5 тис. доларів для керівництва. Цю інформацію я доніс до відома теперішнього керівника митниці та голови ДФС Романа Насірова. І от покарання – підвищення по службі. Але губернатор відреагував моментально, давши доручення скерувати листа на голову ДФС України з вимогою негайно звільнити дану особу із займаної посади», – зазначив народний депутат України, член політичної партії «Громадський рух «Народний контроль» Андрій Антонищак.

Нагадаємо, політична партія «Громадський рух «Народний контроль» йде на місцеві вибори з «Антикорупційним планом» – переліком першочергових кроків, які потрібно зробити, щоб побороти корупцію на місцевому рівні. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ