Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Ігор Єремєєв не пам’ятає, кому передав свої акції НПК „Галичина”

Ігор Єремєєв не братиме участі у зборах акціонерів НПК „Галичина”, бо не є його акціонером. Про це він повідомив „Гал-info”. При цьому виявилося, що Ігор Єремєєв взагалі не знає, що сьогодні відбуваються збори акціонерів на підприємстві і вперше почув про це від журналіста „Гал-info”.
„Аукціон сьогодні? Знаєте, я про це навіть не чув. І взагалі, я вже не є акціонером, я передав свої акції”, — зазначив Ігор Єремєєв. При цьому він не зміг згадати, кому передав свої акції. Після довгих роздумів Ігор Єремєєв таки додав, що акції „здається, передав своєму братові Євгену Мироновичу Єремєєву”, але чи передані вони особисто брату, чи його фірмі, він пригадати таки не зміг.
Однак, як справжній патріот НПК „Галичина”, незважаючи на свою „непричетність” до підприємства, Ігор Єремєєв висловив щирі сподівання, що збори акціонерів сьогодні таки відбудуться. При цьому він додав, що підприємство стоїть на шляху реконструкції і було б дуже добре, якби відбулася переформація правління у бік його посилення професіоналами. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ