Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Львівську оперу замінувала п’яна пенсіонерка, яка не змогла пояснити свій вчинок

Львівські правоохоронці встановили особу зловмисниці, яка 7 травня «замінувала» Львівську Оперу. Нею виявилася 65-річна пенсіонерка, що у той час перебувала у стані алкогольного сп’яніння, повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

У Львові, 7 травня, о 20.00, на телефон оперативної служби «102» надійшло повідомлення від невідомої особи про те, що Львівський Національний Академічний театр опери та балету заміновано. На місці працювали представники слідчо-оперативної групи міліції, вибухотехніки та експерти НДЕКЦ при ГУ МВС України у Львівській області, котрі після ретельної перевірки приміщень та прилеглої території вибухових пристроїв не виявили.

В ході проведення слідчо-оперативних заходів, правоохоронці встановили особу «мінера». Нею виявилася 65-річна місцева мешканка, котра у той час перебувала у стані алкогольного сп’яніння. Жінка повідомила, що будучи на підпитку вона телефонувала на безкоштовні оперативні номери, а пояснити причину вчиненого вона не може.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.259 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ