Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Мешканці Львова та області у жовтні витратили на нові авто понад 100 мільйонів гривень

Згідно зі статистики ринку автопродажів у жовтні цього року мешканці Львова та області витратили на нові автомобілі більше 100 мільйонів гривен. Загалом за останній місяць львів’яни придбали 553 автівки. Про це повідомляє український сайт з продажу автомобілів RST.ua

За даними спеціалістів, найбільшу кількість придбаних у львівських автосалонах нових легкових машин складають автівки не дорожчі 17 тисяч доларів – 44%. Лише на 2% менше у жовтні було придбано автомобілів вартістю від 17 до 35 тисяч доларів. 14% - це машини преміум та люкс класу дорожчих за 35 тисяч доларів. 

Цікаво, що 21% придбаних у жовтні в Львівській області нових легкових автомобілів складають машини з дизельними двигунами.

Згідно з даними сайту RST.ua, найпопулярнішими моделями у Львові та області за минулий місяць були вітчизняний ЗАЗ Sens, дві моделі французького виробника RenaultDuster та RenaultLogan, представник американського автопрому FordFiesta та південнокореєць HyundaiAccentSedan.

Загалом з січня по жовтень цього року включно жителі Львова та області придбали більше 5,5 тисяч нових автівок, на які витратили майже мільярд гривень.

Нагадаємо, раніше RST.ua повідомляв про загальне зростання українського ринку нових легкових авто восени. Наприклад, у жовтні цього року порівняно з попереднім місяцем кількість проданих нових легковиків збільшилося на 12%. Загальна кількість куплених українцями нових легкових автомобілів за 10 місяців 2012 року склала трохи більше 192 тисяч машин, на які вітчизняні водії витратили майже 35 мільярдів гривень. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ