Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На дорозі Львів-Шегині поліція викрила незаконну вирубку лісу

1/2
Львівські патрульні виявили та зупинили незаконну вирубку лісу на ділянці дороги Львів-Шегині, - повідомила патрульна поліція Львова.

"Вчора, близько 17 години, патрульні, які несуть службу на дорогах державного значення, патрулювали ділянку дороги Львів-Шегині та почули звук бензопили, який лунав з лісу. Заїзду до джерела звуку не було, тому інспектори вийшли зі службового автомобіля та попрямували туди пішки через ліс.

Патрульні вийшли на ділянку, де троє невідомих спилювали дерева. Вони вже встигли зрубати близько 60 дерев. Інспектори їх зупинили, ніяких дозволів в них не було, пояснити, що вони тут роблять відмовилися. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Мостиського відділу поліції", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, від 31 серпня 2017 року, у Кримінальному кодексі України посилено покарання за незаконну вирубку дерев та чагарників у лісах.

Також вводиться адміністративна відповідальність за порушення вимог охорони природніх лісів, пралісів, квазіпралісів.

Відповідні зміни внесено до Кодексу України про адміністративні правопорушення, Лісового кодексу України та Закону України "Про природно-заповідний фонд".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ