Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На кортах «Динамо» проходить Відкритий кубок області з тенісу

15-20 травня на кортах ЛОФСТ «Динамо» проходить Відкритий Кубок Львівської області з тенісу 1-ї всеукраїнської категорії серед юнаків, дівчат до 12 років та серед дорослих.

У змаганнях взяли участь понад 70 провідних тенісистів з 15 міст України, серед яких діючі чемпіони та призери чемпіонатів та кубків України. Найприємніше для львівських прихильників тенісу те, що місцева тенісна школа завжди показує високий рівень тенісної майстерності, цікавий, сучасний теніс і бореться за найвищі місця змагань.

15-річна львів’янка Анна Мартем’янова, майстер спорту, член збірної команди України, 2-га ракетка України, срібний призер дорослого Чемпіонату України 2016 року, на цьому турнірі вже виборола 2 перших місця в одиночному та парному розрядах (в парі з Іриною Тристан) серед дорослих. Вона переконливо перемогла в півфіналі, спочатку, першу сіяну турніру 18-річну харків’янку Марію Колонєй, а в фіналі – тенісистку з Ужгорода Наталію Бобаль (6:1, 6:2).

В фіналі серед чоловіків також львів’яни Мар’ян Швед та Роман Бойчук. До речі, Роман, майстер спорту, багаторазовий чемпіон Львівщини та України, кандидат до збірної команди України, 1-й номер нашого турніру. Серед юнаків до 12 років в фіналі виборюватиме найвищу нагороду талановитий та перспективний львівський тенісист Андрій Поріцький, 5-та ракетка України та 2-й сіяний турніру проти також сильного юного тенісиста з Києва Костянтина Мантача. На жаль, серед дівчат до 12 років навіть до півфіналу одиночного розряду не потрапила жодна львівська тенісистка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ