Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Надзвичайна подія в Київському метрополітені - розчепилися вагони

29 листопада, о 15 год. 45 хв. в Київському метрополітені сталася надзвичайна подія. У потязі, що прямував по Святошино-Броварській лінії, на наземній дільниці між станціями „Лівобережна” та „Гідропарк” сталося розчеплення составу між третім та четвертим вагонами. До місця пригоди негайно попрямувала аварійна бригада столичного метро та підрозділ Головного управління МНС в місті Києві. Рух потягів у напрямку станції „Хрещатик” був припинений. Повідомили в МНС України.

29 листопада, о 15.45 в Київському метрополітені сталася надзвичайна подія. У потязі, що прямував по Святошино-Броварській лінії, на наземній дільниці між станціями „Лівобережна” та „Гідропарк” сталося розчеплення составу між третім та четвертим вагонами. До місця пригоди негайно попрямувала аварійна бригада столичного метро та підрозділ Головного управління МНС в місті Києві. Рух потягів у напрямку станції „Хрещатик” був припинений. Повідомили в МНС України.

Перші три вагони машиніст поїзду зупинив на станції "Гідропарк" та висадив людей, два вагони з пасажирами залишились на наземній дільниці приблизно в 100 метрах від станції "Лівобережна". За словами диспетчера метрополітену, що постійно тримав зв’язок із машиністом, серед пасажирів травмованих не було. За допомогою маневрового мотовозу вагони транспортували до станції "Лівобережна", де й здійснили висадку пасажирів.

Після закінчення ремонтних робіт по зчепленню вагонів рух було відновлено о 16 год. 26 хв., а сам состав відправлений до електродепо „Дарниця” для встановлення причин виникнення аварійної ситуації та проведення ремонтних робіт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ