Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Речник МВС поширив відео зустрічі Саакашвілі з власником "Уралхіма"

Директор департаменту комунікації МВС Артем Шевченко поширив відео, на якому знята зустріч глави Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі з російським олігархом Дмитром Мазепиним. Відповідне відео Шевченко поширив у своєму Facebook.

В коментарі "Українській правді" речник міністерства заявив, що МВС не причетне до появи цього відео і не веде спостереження за Саакашвілі.

Шевченко запевняє, що побачив це відео у ЗМІ.

Саме відео з'явилося на каналі в Youtube 7 грудня. Цікаво, що окрім цього відео на каналі немає жодного іншого контенту. Судячи з відео, зустріч відбувалась достатньо давно, оскільки обидва фігуранти вбрані по-літньому, а на деревах ще зелене листя.

Після цього через низку невідомих видань відео опинилось на "Українських новинах".

Прикметно, що на усіх трьох виданнях відео супроводжується ідентичним текстом, суть якого зводить до того, що Саакашвілі гальмує приватизацію Одеського припортового в інтересах російського бізнесу.

Як відомо, 14 грудня на засіданні Ради реформ в Адміністрації президента ставсяконфлікт між Саакашвілі та главою МВС Арсеном Аваковим, до якого підключився і прем'єр Арсеній Яценюк. В ході конфлікту очільники уряду начебто обізвати губернатора "гастролером" та вимагали "забиратись з країни".

Аваков заявив, що конфлікт почався після його питання до Саакашвілі про зустріч з Мазепиним.

Саакашвілі заперечував, що має справи з російських олігархом Мазепиним: "Я не знаю цього олігарха, не знаю, що таке "Уралхім" і ніколи з цим олігархом не зустрічався".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ