Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Схоже, в Києві стартувала "русская осєнь", - Оксана Забужко

"Отак запостиш метафору про "вибухи мін" - а за кілька годин вибухає реальна граната... (З самого ранку якесь смурне передчуття було!) 25 років убитому нацгвардійцеві: Ігор Дебрин, з Херсонщини... Відвоювався хлопець... І від цієї смерти - якось незрівнянно тяжче, ніж від фронтових. Брудно, паскудно. Мерзенно", - написала на ФБ Оксана Забужко.

І далі: "Схоже, в Києві стартувала "русская осєнь". Сьогодні вперше за увесь час від кровопролиття 30.11.2013 Кремль здобув, чого майже 2 роки був марно домагався, - переконливу для світу картинку-ілюстрацію до своїх головних інфомемів: "в-Українє-гражданская-война"(с) і "русскіх-войск-там-нєт"(с). Бо справді - як же не "гражданская", коли от воно - в центрі столиці, гарного сонячного дня перед початком навчального року - українські партійні активісти під час мирного мітинґу вбивають українських правоохоронців?! 

Маско-маско, де ми тебе бачили?.. Де й коли нам уже грали цю п'єсу?..
Тільки цього разу - ніяких загадкових мовчунів з російським акцентом у зоні видимости! Чиста робота - самі "свої-домашні", українські політкукли на кону... (No comments!)
Трудна осінь буде. Ох, трудна.
Царство небесне невинно убієнному Ігореві.
А нам усім - витримки й мудрости...".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ