Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Триває набір у Патрульну поліцію Львова

Набір в патрульну поліцію Львова триває. Вже розпочали другий етап – тестування, повідомили в прес-службі Патрульної поліції Львова.

Від сьогодні, 24 липня, розпочали тестування загальних навичок та знання законів кандидатів на службу у патрульній поліції Львова. Загалом, за перший день тестування пройшли 32 кандидати. Під час електронного тестування відбувається оцінка у кандидатів рівня логічних, вербальних та аналітичних здібностей. Тест на знання законодавства перевіряє знання положень Конституції України та Закону України «Про Національну поліцію». Згідно Наказу МВС №1631 від 25.12.2015 до наступних етапів конкурсу допускаються кандидати, які отримали 25 та більше балів за кожний з тестів. 

Наступні етапи: медичний огляд з метою встановлення придатності кандидатів за станом фізичного та психічного здоров'я; перевірка рівня фізичної підготовки, де кандидати виконуватимуть вправи на силу та витривалість; співбесіда з поліцейською комісією, де буде дана оцінка відповідності кандидата вимогам до посади. Під час співбесіди поліцейська комісія спілкуватиметься з кандидатом, вивчатиме надані матеріали та результати попередніх етапів конкурсу.

Кандидатів, рекомендованих поліцейською комісією до служби, включать до рейтингу в межах кількості наявних вакансій. Рейтинг будується на результатах тестування загальних навичок, тесту на знання законодавства та оцінки рівня фізичної підготовки кандидатів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ