Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Великому Дорошеві зупинили нетверезого порушника швидкості

Учора зранку у селі Великий Дорошів, що на автодорозі Тернопіль — Львів — Рава-Руська, патрульні зафіксували на мобільний прилад для вимірювання швидкості TruCam автомобіль Audi A6, водій якого рухався зі швидкістю 74 км/год. Про це повідомили у Патрульній поліції Львівської області.
Фото: Патрульна поліція Львівської області

Інспектори подали сигнал про зупинку, однак керманич проігнорував його та поїхав далі. Патрульні наздогнали та зупинили автівку порушника. Чоловік вийшов із автомобіля та намагався піти з місця події.

Під час спілкування із 38-річним водієм, у нього виявили ознаки алкосп‘яніння. Громадянин погодився пройти перевірку у медичному закладі.

У лікарні чоловік двічі проходив перевірку за допомогою приладу Драгер, який показав результат 1,90 проміле. У поясненні чоловік вказав, що не вживав алкогольних напоїв та йому невідомо, чому прилад Драгер показав позитивний результат.

На порушника патрульні винесли постанову за ч. 1 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху більше як на 20 км/год) та два протоколи: за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та ст. 122-2 (Невиконання вимог поліцейського про зупинку) КУпАП.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ