Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У другій половині листопада по викритих фіктивних фірмах податківці області стягнули 170 тисяч гривень

Протягом другої половини листопада працівники управління податкової міліції ДПА у Львівській області виявили одне підприємство з ознаками “фіктивності” та припинили діяльність одного „конвертаційного” центру. За цей період стягнуто коштів по викритих фіктивних фірмах та конвертаційних центрах у сумі 170 тисяч гривень. Повідомили „Гал-іnfо” у відділі громадських зв’язків ДПА у Львівській області.
Під час проведення оперативно-розшукових заходів щодо осіб, які займаються створенням та функціонуванням фіктивних суб’єктів підприємницької діяльності (ФСПД) для забезпечення діяльності спеціалізованого конвертаційного центру встановлено, що група осіб, організована громадянином “С”, створила мережу комерційних структур (шість підприємств з ознаками „фіктивності”) з метою мінімізації податкових зобов’язань ПДВ та податку на прибуток для приватного заготівельно-переробного підприємства “З”. Це підприємство має 3 філії в містах Дрогобичі, Яворові, Ходорові та здійснює фінансово-господарську діяльність у сфері заготівлі, збирання і сортування металобрухту.
Проведеними заходами встановлено, що підприємство “З” та його філії перераховують грошові кошти на 6 вищезгаданих ФСПД (на закупівлю металобрухту), де знімається готівка, якою безпосередньо розраховуються з фізичними особами за збір металобрухту.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ