Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

У ЛНУ ім. Івана Франка вже подано понад 13 тис. заявок

У ЛНУ ім. Івана Франка станом на сьогодні, 15 липня, вже подано понад 13 тис. заявок. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив Андрій Гукалюк, відповідальний секретар приймальної комісії Львівського національного університету імені Івана Франка, інформує кореспондент Гал-інфо.
фото: Прес-клуб

У Національний Університет «Львівська політехніка» подано трохи менше заяв. За словами Романа Шуляра, відповідального секретаря приймальної комісії НУ “Львівська політехніка”, ця цифра становить понад 8 тис. заяв.

«Щодо охочих навчатись у Національному лісотехнічному університеті України, то станом на сьогодні, кількість поданих документів становить понад 1 тис.», - розповів Ярослав Мацишин, заступник відповідального секретаря приймальної комісії університету.

За словами спікерів, система онлайн-подачі документів не є новою, адже минулого року більшість абітурієнтів подавали документів через Інтернет.

Як розповіла Наталія Радиш, координатор освітніх проектів ГМ “ОПОРА”, цього року ЗНО із української мови складали понад 253 тис. вступників, тому саме така кількість першокурсників очікується у вересні.

За словами Андрія Гукалюка, в Університеті є консультаційні центри, де кожному абітурієнту можуть надати консультацію.

«Таких центрів у нас налічується 19. Працюють вони із 09:00-18:00 із понеділка по п’ятницю, а також в суботу, але тільки півдня», - зазначив чоловік.

Ознайомитись із адресами  консультаційних центрів ЛНУ ім. Івана Франка можна тут.

Своєю чергою Роман Шуляр розповів, що НУ “Львівська політехніка” таких центрів є два – в головному корпусі та на вул. Митрополита Андрея (4 корпус).

«У нас є достатня кількість комп’ютерів та сканерів. Тому хто не має можливості з дому подати документи, можуть прийти до нас. Час роботи консультаційних центрів – пн.-пт. 09:00- 18:00, у сб – із 09:00-13:00», - наголосив Роман Шуляр.

«У Національному лісотехнічному університеті  теж є консультаційний центр. Там є три комп’ютери, однак цього цілком достатньо, щоб надати консультацію чи допомогу вступникам», - запевнив Ярослав Мацишин.

Абітурієнтів закликають не квапитись подавати документи у ВНЗ

Нагадаємо,  11 липня в Україні стартувала вступна кампанія у ВНЗ. Цього року вперше усі абітурієнти подаватимуть документи через Інтернет.  

Вступна кампанія на ОКР (освітньо-кваліфікаційний рівень) триватиме до 27 липня. Що стосується ОКР  «магістр»  і «спеціаліст», то вона розпочалась 7 липня і триватиме до 18 липня.   До слова, станом на сьогодні, ще немає інформації про кількість бюджетних місць на ОКР  «магістр»  і «спеціаліст».

Реєстрація вступників відбувається за посиланням.

Покрокову інструкцію по роботі з системою електронної подачі заяв у ВНЗ в 2016 році можна знайти тут.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ