Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові готують до продажу пакету акцій ВАТ „Автонавантажувач” і „Укравтобуспром”

Протягом лютого 2008 року у Львові велися роботи щодо здійснення підготовчих етапів з проведення конкурсів за принципом аукціону з продажу пакетів акцій ВАТ "Львівський завод "Автонавантажувач" та ВАТ «Укравтобуспром». Про це „Гал-info” повідомила прес-служба Фонду державного майна у Львівській області.
Зокрема, заплановано продати 57,39% акцій ВАТ "Львівський завод "Автонавантажувач" (об’єкт групи Г, згідно з розпорядженням Антимонопольного комітету України від 18.10.1995р №26-р входить до переліку підприємств, що займають монопольне становище на загальнодержавному ринку) та 39,35% акцій ВАТ «Укравтобуспром» (об’єкт групи Г, згідно з Постановою КМУ від 23.12.2004р. №1734 входить до переліку підприємств, що мають стратегічне значення для економіки та безпеки держави).
Також було розпочато роботу по проведенню повторного конкурсу за принципом аукціону з продажу пакета акцій (61,32%) ВАТ «Львівський завод радіоелектронної медичної апаратури», який раніше не відбувся у зв’язку з відсутністю заяв.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ