Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові вихованці Центру дитячої та юнацької творчості організовують концерт для учасників АТО

У Львові вихованці Центру дитячої та юнацької творчості Залізничного району організовують концерт художніх колективів для учасників АТО. Захід відбудеться у четвер, 15 жовтня, о 16.30 год. у Центральному військовому клінічному госпіталі західного оперативного командування з нагоди відзначення Дня захисника України. Повідомила прес-служба ЛМР.

Свої виступи воїнам подарують творчі колективи ЦДЮТ Залізничного району: Народна капела бандуристок «Ягілка», Народний ансамбль сучасного танцю «Акверіас», Зразкова дитяча циркова студія «Львівські віртуози», Зразковий вокально-інструментальний ансамбль «Вишиваночка», театр мод «Сучасні Попелюшки» та вокально-хореографічний ансамбль «Веснянка».

«Діти готували концертну програму з вдячністю і любов’ю. Під час зустрічі гуртківці передадуть бійцям-учасникам АТО листівки та сувеніри, зроблені власноруч на заняттях декоративно-ужиткових колективів. Є надія, що це підтримає воїнів у бою, додасть їм наснаги і сили, допоможе нашим захисникам витримати важкі 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ