Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові заочно судитимуть за умисне вбивство

У Львові до чоловіка, підозрюваного в умисному вбивстві застосують заочне досудове розслідування, повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Шевченківський районний суд Львова задовольнив клопотання процесуального керівника Львівської місцевої прокуратури №2 про здійснення спеціального досудового розслідування стосовно обвинуваченого у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У 2011 році обвинувачений на ґрунті особистих неприязних відносин, з метою вбивства потерпілого наніс йому два удари  ножем, внаслідок чого останній помер.

За результатами зібраних доказів вказаному громадянину було повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства за ч.1 ст.115 КК України.

Однак в подальшому досудове розслідування було зупинено у зв’язку з оголошенням підозрюваного в міжнародний розшук.

З огляду на те, що він по теперішній час ухиляється від слідства та суду, отже притягнути його до кримінальної відповідальності в загальному порядку, передбаченому чинним кримінально-процесуальним законодавством, не вбачається можливим, слідчий суддя дійшов до висновку про наявність підстав про надання дозволу на здійснення щодо нього спеціального досудового розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ