Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові затримали причетних до розбійного нападу

У Львові правоохоронці затримали групу зловмисників, причетних до розбійного нападу. Троє чоловіків напали на перехожого, вдарили його по голові та заволоділи його мобільним телефоном, грошима та срібним ланцюжком, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

У Сихівський відділ поліції надійшло повідомлення від чергового лікаря одного з львівських травмпунктів про пацієнта, у якого діагностовано «закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку та субдуральний крововилив». В подальшому чоловіка було госпіталізовано у реанімаційне відділення лікарні.

Поліцейські встановили особу потерпілого – ним виявився 24-річний львів’янин. 11 червня близько дев’ятої години вечора по вулиці Сихівській у Львові до нього підійшли троє невідомих чоловіків, нанесли йому удар ззаду по голові та відібрали його мобільний телефон, гроші (сто гривень) та срібний ланцюжок, після чого втекли.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

«Проведеними заходами було встановлено, що до скоєння цього злочину причетні троє львів’ян віком 30, 27 та 21 рік. Один з них раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за грабіж і за рішенням суду був взятий під варту, проте був звільнений під заставу і після цього вчинив ще одне кримінальне правопорушення. Зараз вирішується питання про затримання усіх трьох згідно ст.208 КПК України та обрання для них міри запобіжного заходу», - розповів начальник Управління карного розшуку Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Сергій Богданов.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці перевіряють причетність зловмисників до скоєння інших злочинів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ