Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові збільшили фінансову підтримку сімей учасників АТО

Сьогодні, 28 квітня, на засіданні виконавчого комітету затвердили рішення про внесення змін до міського бюджету Львова на 2017 рік разом з озвученими під час виконкому додатковими зауваженнями. Рішення передбачає внесення змін до доходів та видатків міського бюджету, зокрема у сфері підтримки учасників АТО та їх сімей. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.
Фото з Твоє Місто.

Рішення затвердили із зауваженнями – департамент фінансової політики ЛМР запропонував підтримати клопотання департаменту гуманітарної політики ЛМР  щодо перерозподілу видатків, передбачених на програми управління  соціального захисту.

«За рахунок зменшення видатків на програми розвитку Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій на суму 326,8 тис. грн. пропонується збільшити видатки на Комплексну програму підтримки учасників АТО та членів їх сімей. А саме на оплату послуг з проживання учасників АТО – 165,8 тис. грн. та на виплату одноразової матеріальної допомоги до Дня батька та Дня матері батькам осіб, що загинули або померли внаслідок поранення – 161 тис. грн.», - доповів під час виступу директор департаменту фінансової політики ЛМР Олег Іщук.

Як повідомив Олег Іщук, зміна видатків та доходів міського бюджету Львова, озвучена під час виступу як зауваження, у додатки ще не внесена.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ