Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Самбірському районі чоловік задушив пенсіонерку, щоб вкрасти 35 тис. грн

У Самбірський відділ поліції 29 грудня близько 14.00 надійшло повідомлення про те, що в одному із сіл району виявили у власному будинку 69-річну місцеву мешканку без ознак життя. Експерти попередньо з’ясували, що смерть жінки настала внаслідок удушення напередодні увечері. З будинку, де вона жила, зникло близько 35 000 гривень. Повідомив відділ комунікації поліції Львівської області (за матеріалами Юлії Бури, Самбірський ВП).

Поліцейські встановили особу зловмисника, причетного до вбивства пенсіонерки. Ним виявився її 27-річний непрацюючий односільчанин. Проникнувши в будинок через горище, чоловік подушкою задушив власницю оселі та викрав грошові кошти.

Зловмисник затриманий в порядку ст..208 Кримінально-процесуального кодексу України. В кишені куртки у нього було виявлено та вилучено більшу частину викрадених грошей.

Чоловікові повідомлено про підозру в скоєнні злочину за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ