Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У селі Миклашеві Пустомитівського району відкрили дитячий садок

У неділю, 10 вересня, у селі Миклашів Пустомитівського району, відкрили новий дитячий садок. У садочку працюватиме дві групи, які відвідуватиме 40 дошкільнят. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Урочисте відкриття відбулось за участі керівництва області та району, представників місцевої влади, депутатського корпусу, батьків та наймолодших відвідувачів нового ДНЗ.

Звертаючись до присутніх на відкритті, голова Львівської ОДА Олег Синютка висловив слова подяки усім хто долучився до створення нового навчального закладу за їх активну позицію щодо реконструкції будівлі школи під дитячий садок.

«В той час, коли воїни на Сході України героїчно захищають наш спокій тут на Львівщині, зокрема на Пустомитівщині, ми разом робимо спільний внесок у майбутнє нашої держави. Дітки, які сьогодні підуть у новостворений садок, є тим грунтом, який в майбутньому дасть плід – плід любові, розуму, відваги, мудрості. І саме те, яким буде цей плід, залежить від нас. Перший крок ми сьогодні зробили, і справді показали, що маємо ресурс і знаємо як його використовувати. Щотижня ми відкриваємо нові виробничі потужності на Львівщині, і це вкотре доводить, що наш регіон – інвестиційно привабливий, що ми маємо силу і можливість працювати на рідній землі поруч з нашими сім’ями, поруч із нашими дітьми», - наголосив Олег Синютка.

Вихованці школи та дошкільнята продемонстрували гостям свята свої музичні таланти та вміння.

Варто зазначити, що реконструкцію навчально-виховного комплексу розпочали у жовтні 2016 року. За цей час кошти провели ремонт внутрішніх приміщень, санвузлів для ДНЗ та школи, придбали меблі. Також утеплили фасад та перекрили дах. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ