Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У середу в палаці спорту „Україна” відкриється виставка „АгроТехніка’2007”

21-23 листопада 2007 року у Львові, в приміщенні Палацу спорту „Україна” відбудуться Друга спеціалізована виставка „АгроТехніка’ 2007” та Четверта спеціалізована виставка „Насіння та реманент’2007” – повідомляють організатори.
Цього року в обох виставках братиму участь 79 підприємств. На виставках „АгроТехніка’ 2007” та „Насіння та реманент’2007” будуть представлені виробники та дилери насіння, садово-городнього реманенту та сільськогосподарської техніки з Центральної, Північної та Західної України, зокрема, Києва, Рівного, Дніпропетровська, Краматорська, Одеси, Вінниці, Луцька та Львова.
 Експозиція виставки “Насіння та реманент’2007” складатиметься з таких товарних груп: насіння, саджанці, засоби захисту рослин, мінеральні добрива, пакувальні матеріали для с/г продукції, ґрунти, добрива, садово-городній реманент, системи поливу, с/г міні-техніка, ландшафтне проектування та дизайн, флористика, живі та зрізані квіти
Натомість, експозицію виставки "АгроТехніка’2007" становитиме сільськогосподарська техніка: ґрунтообробна, багатофункційна, посівна, для заготівлі кормів, внесення добрив, зрошення та дренажу, збору врожаю, а також запчастини та комплектуючі, засоби малої механізації; обладнання для переробки, пакування та зберігання с/г продукції, птахівництва, тваринництва; тепличні технології; засоби захисту рослин; мінеральні добрива.
Виставки "Насіння та реманент" і "АгроТехніка" призначені для фахівців, виробників сільгосппродукції, представників фермерських господарств, торговельних організацій, підприємств харчової та переробної промисловості. Відвідувачі виставки отримають повну інформацію про стан сільськогосподарського ринку, ознайомляться з новими продуктами та технологіями, а також налагодять контакти, порівняють та об'єктивно оцінять ринкові пропозиції.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ