Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Вімблдон: тенісист із Люксембурга вибив Надаля

Тенісист з Люксембургу, 34-річний Жіль Мюллер, вийшов в чвертьфінал Вімблдонського турніру. Він в п'яти сетах обіграв четверту ракетку змагань іспанця Рафаеля Надаля з рахунком 6:3, 6:4, 3:6, 4:6, 15:13.

Матч тривав 4 години 47 хвилин. Мюллер 30 раз подав навиліт, допустив 10 подвійних помилок і реалізував три з восьми брейк-пойнтів. На рахунку Надаля 23 ейси, дві помилки на подачі і два брейка.

"Це складно, коли ви граєте проти такого тенісиста, який не дає вам увійти в звичний вам ритм. У мене був шанс на самому початку. Але коли ви граєте проти такого роду гравців, вам не варто помилятися, чим я займався в першому і другому сетах, які програв.

Проти таких гравців складно повертатися в гру. Але мені здалося, що у мене це вийшло. У мене були хороші шанси в п'ятому сеті, але у нього було більше шансів, ніж у мене. Так що, можливо, він заслужив цю перемогу трохи більше, ніж я", - наводить слова Надаля прес-служба АТР.

За вихід до півфіналу Мюллер зіграє з сьомою ракеткою турніру хорватом Маріном Чилічем.

Раніше на Вімблдоні Мюллер не проходив далі третього кола (2005 і 2011 роки). У чвертьфіналі турніру "Великого шолома" він зіграє всього лише вдруге в кар'єрі після US Open-2008.

Gazeta.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ