Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Жінку, яка продала свого сина за 20 тис. дол., засудили до 5 років тюрми

Торік 24-річна лучанка продала свого дев’ятимісячного сина за 20 тис. дол. Відтак, жінку засудили до 5 років позбавлення волі. Про це сьогодні, 31 січня, повідомили в СЗГ УМВС України у Волинській області.

«24-річна лучанка, маючи двох малолітніх дітей, ніде не працювала і не планувала заробляти гроші законним шляхом. Її сім’я жила лишень за кошти, які у дім приносив співмешканець. Але практично всі гроші йшли на горілку та сигарети»,– йдеться в повідомленні міліції.

Після того, як жінка отримала гроші, її затримали правоохоронці.

Слідче управління УМВС України у Волинській області розпочало досудове розслідування за ч. 3 ст. 149 (Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) ККУ. За вчинення цього кримінального правопорушення передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі від 8 до 15 років з конфіскацією майно або без такої.

Вироком Луцького міськрайонного суду жінка отримала покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з іспитовим терміном 3 роки. Однак, сторона державного обвинувачення вирішила оскаржити цей вирок в апеляційному порядку. Розглянувши матеріали справи, Апеляційний суд Волинської області присудив 24-річній лучанці 5 років позбавлення волі без конфіскації майна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ