Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

34-річна медик зі Львова потребує термінової допомоги

Ольга Мокрицька, мама двох неповнолітніх дітей потребує нашої допомоги!

Три роки тому австрійські лікарі зробили Ользі операцію з пересадки легень. Це був єдиний шанс вижити після кількох років боротьби із важким недугом – легеневою гіпертензією. Здавалося, що все вже буде добре, але цього року хвороба знову нагадала про себе.

Зараз Оля знаходиться у віденській клініці зі страшним діагнозом "відторгнення трансплантату". Це означає, що пересаджені легені їй відмовляють.

Потрібна повторна трансплантація, яку погодилися провести австрійські спеціалісти. Однак вартість операції, 150 000 євро – непідйомна для родини, яка вже оплачувала лікування три роки тому.

Діти Любомирко та Андрійко, чоловік, родичі та друзі звертаються до усіх небайдужих допомогти Олі, допомогти дітям бути з мамою!

Кошти для хворої благодійники можуть перераховувати за реквізитами: ВІДДІЛЕННЯ № 12 ЦЕНТРАЛЬНОЇ ФІЛІЇ ПАТ «КРЕДОБАНК», МФО 325365, ІДН.КОД. 2888105561, РАХ.№ 2620201350784 (благодійний). ОТРИМУВАЧ: МОКРИЦЬКА ОЛЬГА ЄВСТАХІЇВНА,

або на картку ПриватБанку:4405 8823 1257 5859 Мокрицька Ольга Євстахіївна.

За фахом 34-річна львів’янка Ольга Мокрицька є лікарем-гінекологом дитячого та підліткового віку. Усі подробиці можна з’ясувати у групі Facebook, присвяченій збору коштів на допомогу Ользі Мокрицькій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ