Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Читати на смартфоні – це зручно

Читати на смартфоні – це зручно: 5 книг, які варто завантажити на телефон з екраном 5,5”

Останнім часом теорії про згубний вплив читання з екрану мобільного пристрою інтенсивно втрачають раціональне підґрунтя. Причиною цьому слугує, перш за все, стрімкий ріст популярності смартфонів з великими екранами. Оптимальний варіант для щоденного використання – моделі, розмір дисплея яких сягає 5,5 дюймів. Їх зручно використовувати не лише для здійснення дзвінків, моніторингу соціальних мереж та спілкування у месенджерах, а й для відпочинку – наприклад, геймінгу, перегляду цікавих відео-роликів та читання. Останнє заслуговує особливої уваги, адже підібрати список дійсно цікавих та захоплюючих книг для прочитання у вільний час не так вже й просто.

5 витворів літературного мистецтва для власників телефонів з великим екраном

Купити смартфони 5,5 дюйма можна в moyo.ua. Після завершення завантаження софту, необхідного для підтримки повноцінної «життєдіяльності» телефону, можна задуматися і про літературу. Тож які книги перш за все варто скачати на мобільний пристрій з великим екраном?

«Форрест Гамп» Вінстона Грума. Книга, яка читається швидко та запам’ятовується надовго. Завдяки невеликій кількості сторінок ідеально підходить для читання на смартфоні. Викликає непідробні емоції та незабутні враження, оскільки головний герой стає справді рідним за час прочитання. Історія про досягнення, пошук життєвого шляху та складність життя «інших» людей. «Письменники все правильно пишуть: у них дурні завжди розумніші, ніж усі думають.» (В. Грум).

«Колгосп тварин» Джорджа Орвелла. Чергова антиутопія від неординарного автора. Проекція людських правил, законів, порушень та ідей на свійських тварин. Зображення локальної революції, яка може стати фатальною. Короткий, але дуже влучний та цікавий твір. «Усі людські звички лукаві. Та перш за все жодна тварина не повинна знущатися з власного племені.» (Дж. Орвелл).

«Чайка на ім’я Джонатан Лівінгстон» Річарда Баха. Повість-притча, після прочитання якої життєві проблеми здаються менш суттєвими, а щастя відчувається максимально гостро. Як навчитися жити та найголовніше – літати? «Не вір очам своїм. Бо очам видно лише кайдани, що обмежують нашу свободу.» (Річард Бах).

«Повість про справжню людину» Бориса Польового. Книга, яку має прочитати кожен. Заснована на реальних подіях історія льотчика, який зміг розпочати життя заново. Сльози на очах – незамінний супутник цієї повісті. «Невиліковних хвороб на світі немає, як і немає безвихідних ситуацій.» (Б. Польовий).

«Собаче серце» Михайла Булгакова. Ще одна геніальна повість, яку можна прочитати під час тривалої подорожі чи просто перед сном після тяжкого робочого дня. Відмінна сатира, динамічний сюжет, цікаві та оригінальні персонажі. «Усюди встигає той, хто нікуди не поспішає.» (М. Булгаков).

Звичайно, існує ціла купа інших, не менш цікавих та захоплюючих сюжетів, вигаданих провідними українськими та закордонними авторами. Однак, якщо ви не знаєте, з якої саме «поживи для розуму» розпочати експлуатацію смартфона з великим екраном, вам точно прийде на допомогу вищеприведений перелік.

Більше інформації про смартфони з діагоналлю 5,5 дюймів, а також актуальний модельний ряд з описами та списками характеристик шукайте тут.

Інформація розміщена на правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ