Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Компанія «Центр ЛТД» долучилася до акції «За чисте довкілля»

Компанія «Центр ЛТД» долучилася до акції «За чисте довкілля» та приурочила її «Міжнародному дню Землі».

Щорічно, 22 квітня, у світі відзначається «Міжнародний день Землі», який встановлений генеральною Асамблеєю ООН у 2009 році, а також з приходом весни, традиційно, в Україні проходить акція «За чисте довкілля». Приурочені заходи спонукають людей бути уважнішими до вразливого довкілля нашої планети. 

З метою поліпшення стану довкілля, під час загальноміських заходів проводиться озеленення територій, очищення водних джерел, упорядкування сміттєзвалищ, приведення в належний санітарний та естетичний стан парків, скверів,  дитячих, спортивних та господарських майданчиків, очищення від побутового сміття  території громади. 

У п’ятницю, 21 квітня, команда Компанії «Центр ЛТД» також долучилася до цих акції,  зокрема, провела розчистку території  парку «Горіховий гай» від обрізків дерев та прибрала сміття.

Невеличкий парк у Франківському районі Львова, розташований в історичній місцевості Кульпарків. Парк отримав свою назву від великої кількості горіхів з грабу та волоських горіхів. На території парку є став Олесько або Качине озеро, до якого приходять відвідувачі для відпочинку. Тут можна побачити різних тварин - качок чи водяних курочок, які плавають озером, заради яких відвідувачі приходять з дітьми.  

«Своїм прикладом наша Компанія закликає всіх долучитися до практичних дій з охорони довкілля. Коли люди долучаються до прибирання, їхні поведінкові моделі змінюються. Вони більше цінують чистоту міста і зелених зон, де вони і їхні діти відпочивають та проводять свій час, тому навіть найменша дія, зроблена у цьому напрямку кожним з нас, принесе суспільну користь і зробить наше довкілля чистим», - зазначив директор Компанії Олег Бота.

Компанія «Центр ЛТД» є найбільшою в Україні консалтинговою компанією у сфері екології, охорони праці та проєктування, яка 12 років успішно об’єднує професійних експертів, проєктантів, менеджерів природоохоронної діяльності, та охорони праці і має більше 2000 успішних реалізованих проєктів. 

Компанія готова забезпечити надання професійної консультації, якісне дослідження існуючого стану поводження з твердими побутовими відходами у Ваших населених пунктах та розробити Схему санітарного очищення території. Більше за посиланням: center-ltd.com.ua або за телефоном:+380 96 781 05 37.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ