Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

“Я — здорова людина”, — так кажуть пацієнти Медичної клініки сестер Похмурських

У Львові вже понад одинадцять років поспіль працює Медична клініка сестер Похмурських. Гал-інфо поспілкувалось з однієї з засновниць закладу народної медицини — Галиною Похмурською, яка розповіла нам про методика та результати лікування.

У 2008 році ми з сестрою відкрили “Медичну клініку сестер Похмурських”. Ми лікуємо людей, яких привела до нас хвороба. Наша особливість полягає у підході до лікування. Зокрема, ми прихильники методів народної і традиційної медицини. Тобто це спосіб, завдяки якому можна вилікуватись, не застосовуючи до свого організму різноманітні агресивні хімічні препарати.

У процесі лікування пацієнтів ми зауважили, що так чи інакше вирішення всіх проблем зі здоров’ям впирається у раціон харчування та у спосіб їхнього життя. Часто хвороби просто сидять у нас в головах. На основі цих спостережень фахівці підготували комплексну програму Корекції ваги та здоров’я під контролем лікаря”. Результати за підсумками проходження цієї програми вразили нас самих. Ми навіть не могли уявити, що вона буде на стільки ефективною.

Не дарма лозунг програми звучить так: “Як їсти все”. Тобто з раціону ми не виключаємо ані для когось улюблений шоколад, ані сало чи картоплю. Не так важливо, що ми їмо, натомість важливо харчуватись відповідно до біоритмів. Зокрема тоді, коли організм цього потребує. Ми вчимось чути організм: коли він хоче жиру, а коли вуглеводів. Тож, програма “Корекції ваги та здоров’я” ефективна завдяки тому, що в своїй основі відштовхується від фізіології. А також елементарного розуміння того, з чого складаються наші продукти харчування, які ми вживаємо у щоденному раціоні.

Серед наших пацієнтів, які скористались цією програмою, була дівчина після прооперованої кісти гіпофізу. У неї дестабілізувався гормональний фон. Та, на щастя, ми змогли їй допомогти та врегульовати гормони. Позитивну дію під час програми можна отримати і тим пацієнтам, яким необхідно стабілізувати рівень цукру в крові. Зокрема, ми боремось із надлишковою вагою, яка призводить до розвитку та ускладненню хвороб тощо.

На мою думку, найголовніше — це те, що ми ділимось з людьми життєвонеобхідними знаннями. Даємо людям знання і контролюємо те, як вони їх втілюють на практиці. Усі дивуються, чому в школі цього не розповіли, чому раніше вони не дізнались про це?

Продовженням лікувальної програми “Корекції ваги та здоров’я” є участь у клубі “Я здорова людина”. Під час занять ми працюємо за різними напрямками і зузстрічі відбуваються щоразу більш цікаво. До прикладу, на цих вихідних ми виїжджали з нашими учасниками на природу. Просто неба учасники клубу мали чудову нагоду для пошуку гармонії з природою та з собою.

Географія зацікавленості прості вражає. Справа у тому, що нашу програму проходять не лише львів'яни, а й учасники з інших міст України: Київ, Тернопіль, Миколаїв, Полтава, Ужгород та ін. Більш того є учасники з Польщі, Великобританії, Канади. Тому я з гордістю можу сказати, що ми міжнародний клуб "Я — здорова людина".

У своїй діяльності ми пропагуємо те, що здоровим бути можливо і модно! Тож, запрошуємо усіх львів’ян завітати до нас в гості. Ми зажди раді, коли люди одужують і стають щасливими”.

Контакт медцентр: 0984578131 - телефон адміністрації МЦ "Краса та Здоров'я". Адреса: вул. Липинського, 28.

Щоб отримати власну схему здорового харчування, заповніть анкету (займе 1-2 хв), і наш спеціаліст надішле вам схему протягом 30 робочих хвилин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ