Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Затримання судді і реакція на це профільних прес-служб: нічого не знаю, нічого не бачу, нічого не скажу…

Здається ситуацію з фінансовою кризою в Україні окремі судді Львівщини вирішили поправити завдяки хабарам. Принаймні одного із представників Феміди сьогодні затримали львівські правоохоронці Йдеться про голову Львівського апеляційного адміністративного суду.
Журналіст «Гал-інфо» одразу спробував з’ясувати деталі у прес-секретаря цього суду. Однак дівчина, яка при першій розмові з журналістом „якраз йшла до суду”, де обіцяла все з’ясувати і підтвердити чи спростувати інформацію, повідомила водночас, що знаходиться у відпустці. Принаймні через декілька хвилин після розмови вона активно переконувала у цьому журналіста „я у відпусті, тому, на жаль, нічого не можу сказати”.
Схожа прикрість спіткала й прес-секретаря СБУ, який також обіцяв усе з’ясувати протягом 30 хвилин, незважаючи на те, що перебуває у відпустці. Однак, і після 30 хвилин, 1 години, 1,5 годин, 2 годин… і більше телефон прес-секретаря не відповідав, як і водночас, стаціонарний телефон прес-служби СБУ, який відповідав лише короткими, «дуже зайнятими» гудками...
Редакція потурбувала й прес-секретаря Львівської прокуратури, яка також відмовилась щось повідомити, посилаючись на те, що перебуває на лікарняному. Однак, до честі прес-секретаря, вона повідомила нам стаціонарні телефони прес-служби.
Здивувала й прес-секретар голови Львівської обласної адміністрації – виявляється факт затримання судді, який, за нашою інформацією, стався ще зранку, залишився таємницею для голови ОДА Миколи Кметя. „Микола Іванович до цього часу був з Президентом Таджикистану, зараз він буде з’ясовувати цю ситуацію”. Дивно, адже події такого формату не є пересічними, ба більше – вони є у площині надзвичайних, саме тому голова адміністрації мав би бути одним з перших, хто володіє ситуацією. Однак ми можемо припустити, що насправді проблеми з поінформованістю голови, є швидше проблемою взаємостосунків його профільного заступника з правоохоронними органами. Адже саме через нього циркулює уся інформація з цієї площини.











Фото – http://bigpodarok.ru
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ