Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Антикорупційний суд як порятунок рядового "Гройсмана"

Схвалення Верховною Радою закону про Антикорупційний суд - це не лише порятунок рядового "Гройсмана". Старт роботи Антикорупційного суду - це «Великодень» діючої влади, і Пасха для діючого Президента у його передвиборчій президентській компанії.

Прийняття закону про суд, на мою думку, відкладалося спеціально, більше того, спеціально також проголосовано саме Президентський законопроект. Адже тепер "винуватцем" публічних страт корупціонерів буде голова держави, а визначений час на процес (перед виборами) визначений рівно такий, щоб покарання не набридли електорату.

Для страт - усе готово. НАБУ, САП і ДБР зібрали достатньо папок,і тепер, отримавши відмашку, "подадуться у все тяжкоє" - виконання своїх функціональних обов'язків. Хапуг ловитимуть пачками, і інформаційне поле здригатиметься від шоу та прізвищ, від масштабів злочинів та звинувачень, від термінів та наслідків. Суспільство аплодуватиме діючій владі, яка позбуватиметься народних "кровосісь", а , відтак, ростиме рейтинг "діючого" кандидата в Президенти.

Хто буде у "розстрільному списку"? Найперше, ті, кого пригріли, кого підкормлювали (збираючи усі дані в папочки), але хто не з команди. Спокійно спати тепер не зможе ніхто з тих, хто так натхненно заповнював рік за роком декларації НАЗК. Адже перебуватимуть тепер в трепетному очікуванні, чи не призначили саме йому бути "великодним" вгодованим поросям, якому визначили стати сакральною жертвою до святкового політичного столу.

Іван Кривий

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ