Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Команда ВОГОНЬ!

Саме таку командну має отримати кожен солдат на Сході нашої країни! І вже! Негайно!

«Перемир’я» з терористами  поповнило список ГЕРОЇВ УКРАЇНИ ще на 11 прізвищ! Президент обіцяв «адекватну» відповідь сепаратистам на Сході, натомість отримав хвилю об’єктивної критики як реакцію на його дії.

Найбільш беззмістовною позицією «мирного плану» Президента, як на мене, є теза про те, що ті терористи, які не вбивали наших бійців можуть покинути країну! Нонсенс та абсурд! Ми до сьогодні не можемо з'ясувати, хто з славнозвісних беркутівців має бути покараний за смерті наших побратимів на Майдані! А тут ми похапцем зможемо з’ясувати, хто з сепаратистів має на своїх руках кров наших патріотів! Позиція головнокомандуючого Збройних сил України мусить бути чіткою, жорсткою на непохитною. Крім АТО на Сході, одразу ж після його інавгурації він мусив провести «антитерористичну операцію» в лавах нашого генеральського складу, більшість яких варто віддати під трибунал! Коли справжні українські генерали помирають зі своїми підлеглими на фронті, тилові фсбшні пацюки зливають інформацію в Москву після чого і гинуть наші солдати в засідках терористів.

«МИ НЕ ВЕДЕМО ПЕРЕГОВОРИ З ТЕРОРИСТАМИ!» Таку позицію я чув від кандидата, якого хотів бачити Президентом нашої країни. А сьогодні ці терористи спілкуються щодо врегулювання ситуації в країні з Кучмою, маю на увазі і путінського кума Медведчука, і «інтелектуала» Царьова, і регіонала Шуфрича! Нині Порошенко мусить помститися за кожного вбитого на Сході, за кожні материнську сльозу, пролиту за їхнім сином!

Мирний план мусить принести мир українцям, а не батальйонам лнр та днр!

Президента ми отримали  в першому турі, які він і просив, зараз народ просить в нього рішень які врятують Україну! Вони мають виглядати так:

1. Максимальна евакуація мирного населення з гарячих точок Луганської та Донецької області;

2. Введення Верховною Радою військового стану в двох вищезгаданих областях;

3. Повна та безпощадна зачистка терористичних  кремлівських угрупувань на Сході.

Тільки після знищення ворога ми зможемо отримати мир! Маємо розуміти, що ми отримали нестабільний східний регіон на довгий час, але сьогоднішня влада зобов’язана нарешті дати справді АДЕКВАНТУ відповідь терористам!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ