Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Люстрація виборами - це індульгенція регіоналам та сепаратистам!

Нарешті президент України виконав волю Майдану й приступив до чергового етапу "перезаватаження" влади - видав указ про розпуск нинішньої Верховної Ради й проведення позачергових парламентських виборів!

Однак оптимізму від цього не побільшало. І ось чому!

На час проведення виборів - питання про політичну відповідальність злочинної влади та партії, яка її обслуговувала - так і не вирішилося!

Жоден з чільних діячів як і партія загалом так і не притягнуті до відповідальності за злочини проти власного народу. А відтак усі вони мають право та законні підстави знову приймати участь у парламентських виборах!

Скажіть хіба від зміни назви партії - ті, що голосували за диктаторські закони перетворяться у демократів? Чи ті, що аплодували Беркуту й кликали Путіна ввести в Україну війська стануть патріотами? Чи ті, що заробили мільярдні статки на корупційних схемах - поділяться з бідними? Звичайно ж що ні!!!

Однак ми з дивною впертістю продовжуємо в це вірити й просувати їх у парламент!!!

А те, що вони, акумулювавши в своїх руках значні матеріальні ресурси й контролюючи владу (формальну й неформальну) на місцях, ЗМІ мають найвищі шанси знову пройти до парламенту по своїх мажоритарних округах - абсолютно зрозуміло!

Й одна річ Єфремов - як лідер партії злочинного режиму - а зовсім інша - депутат демократичного скликання! Отоді усе те, що вони витворяли перелякані розлюченим натовпом під парламентом, завтра нам усім видасться просто квіточками!

І якщо знов таки завтра - новообрані депутати проголосують за відмінені диктаторські закони, а Конституційний Суд визнає відсторонення Януковича незаконним - отоді, панове демократи, вам залишиться одне - Куля в лоб!!!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ