Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Мене часто питають – чому я не йду до Верховної Ради?

Вважаю, що ефективно працювати для України можна не тільки у Верховній Раді, але й у органах місцевого самоврядування. В першу чергу треба щось міняти на місці і в собі самому. Є велика небезпека, що новий парламент не скоро зможе дієво запрацювати, якщо зможе взагалі. Тому треба комусь займатися політикою і в місті. Я був обраний у мажоритарному окрузі № 13 і прийняв рішення не зраджувати своїх виборців та, довірену мені, відповідальність за роботу депутатського корпусу Львівської міської ради.

Саме зараз своїм завдвнням бачу зробити все для того, щоби «Свобода» та інші «здорові» політичні сили пройшли в парламент і створили там потугу, котра зможе захистити наші національні інтереси. Державна система потребує суттєвої адміністративної реформи. І лише ті, які працюють в органах місцевого самоврядування, знають ситуацію знизу, можуть подати правильні і практичні пропозиції, що принесуть користь.

Для цього, в першу чергу, треба вести роботу з людьми, роз’яснювати їм політичну ситуацію та політичну місію партії. А вона проста – будувати українську Україну. Для цього «Свобода» обов’язково має бути представлена у парламенті, бо це нова кров, нові ідеї. Без нас неможливо зламати хребет системі, як у Києві так і у всій вертикалі влади.

Система міської влади зараз у глибокій кризі. Я завжди кажу, що буду тим містком, яким завжди можна дійти до порозуміння. І це одна з причин, чому я залишаюсь у місті. Великі політики мають розуміти – поки громада через делегованих представників, якими є депутати, не зможе впливати на міського голову, на місцевий бюджет, на ключові рішення – не буде сильної України.

Зразком для нас можна бути сусідня Польща, але є такі позитиви і у нас. Наприклад, у Тернополі, де мер з депутатами знайшли необхідний компроміс, і навіть за мізерних коштів крок за кроком спільно роблять добро для міста.

Тому переконаний, спільними зусиллями і щоденною працею, можна зробити багато за будь-яких умов. Давайте, кожен буде працювати на своєму рівні, професійно і сумлінно виконуючи свої повноваження. Галичани, як ніхто політично свідомі і мудрі. Вірю що 28 жовтня – день виборів, стане черговим кроком до побудови України – країни заможної і як політично, так і економічно сильної!

Слава Україні! Героям слава!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ