Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

МОВЧАННЯ ЯГНЯТ РОЗПАЛЮЄ АПЕТИТ У МАНЬЯКА!

Щодо реальної суті подій, які сьогодні відбуваються на сході України жодного сумніву в нікого вже немає!

Маємо справу не з противниками і прихильниками "легального" президента чи "русского мира", а з добре продуманою та організованою військовою операцією зі сторони Росії проти суверенної держави! Маскування під ополченців ДНР та ЛНР вже нікого не введе в оману (ну хіба що наївну канцлерку Німеччини та президента Франції)!

Результат - окупований Крим - як частина суверенної території, визнаної міжнародними договорами, тривають бої з використанням спецпідрозділів та важкої техніки, авіації за контроль над східними областями України! Дії такі інакше як військовою агресією - не назвеш.

У такій ситуації Україна повинна розірвати дипломатичні стосунки з агресором (й таким чином визнати де-юре факт нападу на неї) й домагатися не просто введення санкцій проти агресора (які на нього як видно мало впливають), а виступати за адекватний (відповідно до ступеню загрози) військовий захист України державами, які після ліквідації української ядерної зброї виступили гарантами нашої безпеки та суверенітету (насамперед США та Великобританія).

Без цього нинішню політику Заходу можна кваліфікувати як Мюнхенську змову, яка відкриває шлях до нового переділу світу, а відтак до війни на європейському континенті!

Аналогії з Гітлерівською Німеччиною - більш ніж виразні - Судети, аншлюс Австрії, а потім й інші країни Європи.

Мовчання ягнят - розпалює апетит у маньяка!!!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ