Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Останній жах виборця

Політична реклама. Політична реклама. Політична реклама. Політична реклама. Політична реклама. Політична реклама. Політична реклама. Політична реклама. Куди не глянеш, а скрізь того добра валом. Вибори. Кандидати. Партії. Списки. Програми. Округи. Опоненти. Конкуренти. Брудні технології. Двійники чи клони. Дебати. «Сенсаційні» прес-конференції. Все це кошмар, страшний сон останні двох місяців. Головне, що розумієш, що скоро все скінчиться, а все ж коли подумаєш, як це скінчиться, то розумієш, що один жах закінчиться і розпочнеться наступний.

Львів нині буквально поділений на округи. Маркування того чи іншого округу можна визначити за розміщенням біл-бордів із зображенням кандидатів. У центрі, наприклад, майже всюди гігантський Васюник, це означає, що то округ №117. Де закінчується Васюник, там закінчується і округ.


Останніми днями дивує Сихів. Ця досить автономна місцина тепер є округом №115.

А ви бували колись на Сихові? Якщо ні, то рекомендую. Там вся територія помічена двома кандидатами – Михайлом Хмілем та Дмитром Добродомовим. Можу лише припустити, що рекламну площу на Сихові вони брали наввипередки. Раніше тут була і Наташа Королевська, але її тігіпківські тони разом з футбольною зіркою Шевченком просто блякнуть в осяйному сяйві лідерів мажоритарної гонки.

На в’їзді і виїзді із Сихова вас вітають і проводжають Добродомов та Хміль. Інколи Добродомов з Кличком. А от Хміль завжди в «гордом одіночіствє».

Щоправда, тепер вперегони цієї парочки намагається активно вклинитись і такий собі Юрій Путас. Сихів просто замело його досить якісною поліграфією, як гриби після дощу почали з’являтися агітаційні намети не лише Путала, але й регіонала Туісова.

Люди, як люди, беруть агітацію, щоб допомогти бідним студентам, а потім кидають її під ноги.

Після того, як по дорозі додому надивилася на десятки біл-бордів Добородомова та Хміля мені наснився сон. Заплющуючи очі, бачиш тільки одне - «покращення».

Щось ото подумала, жаль, що перестали агітаційні газетки у поштові скриньки кидати, адже вони зайвими не будуть, а господарстві згодяться для протирання вікон.

А щодо біл-бодів, то політикам треба усвідомити – чого забагато, то це не здорово. Кандидати, дбайте про емоційне та психічне здоров виборців!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ