Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Отут просто на моєму блозі 21 вересня о 14.00 відбудеться чат-конференція

Шановні читачі інформаційного сайту Гал-інфо, запрошую Вас взяти участь у чат-конференції, яка відбудеться у п'ятницю, 21 вересня, о 14.00, отут просто на моєму блозі. Пишіть будь-які питання у коментарях до блогу.

Я, як кандидат у народні депутати України по 116 виборчому округу та громадський діяч, надам відповіді на усі Ваші запитання.

Прошу Вас також надавати пропозиції, що стосуються розширення моєї передвиборчої програми, або ж інформацію про проблеми виборчого округу №116 (Залізничний, частина Шевченківського району).

Дякую всім за запитання. Ось мої відповіді.

Сергій. Люди, ті рейтинги, які оприлюднили це рейтинги, які (замовила) Фаріон. 2. При чому Хруставчк до Калісніченка!? 3. Стосовно мови, так перж ніж ставити Хруставчуку питання про цей закон, ви його уважно перечитайте!!! Фаріон ніколи його не скасує, це маніпуляція, вона може тільки кричати, а провокаторів у ВР і без неї хватає!!!! Так, Хруставчук регіонал, але він реально допомагає людям, а не так, як та курка Фараон.

Богдан Хруставчук: Я б не хотів, щоб мої прихильники так висловлювалися про пані Фаріон. Жінок потрібно поважати і контролювати лексику в їхній бік. Я думаю, що Сергій поставиться до цього зауваження з розумінням, якщо ми знайомі, то Сергій, напевно, знає мій стиль спілкування. Я коректно ставлюся до усіх політичних сил.

Забіг. Партію регіонів в особі Колеснікова звинучують у тому, що вона-він "відмив" мільйони гривень на об'єктах Євро-2012. Вам не соромно бути в такій партії?

Богдан Хруставчук: Я не знаю, що «відмив» Колесніков, але я знаю, що за його сприяння у Львові збудований стадіон і аеропорт, відремонтовані дороги. До того, люди, які займалися підготовкою до Євро, нічого не відремонтували і не зробили для міста.

12. Припустімо, ви станете депутатом, яка користь буде від того мешканцям Львова?

Богдан Хруставчук: Мешканцям Львова потрібно зректися ілюзій, що політики зроблять їх щасливими. Я бачу своє завдання в тому, щоб створити законодавчі механізми, згідно з якими всі мешканці Львова будуть жити краще. Потрібно дати можливість львів’янам, які хочуть працювати, робочі місця, щоб ті, хто не можуть працювати і потребують соціального захисту, не були принижені. Я би взагалі змінив усю систему соціальних пільг. Завдання депутата Верховної Ради – не бути благодійником, а мислити по-державному і створити для звичайного українця реальні умови, щоб він зміг заробляти, а не був принижений подачками. Не завдання депутата Верховної Ради ремонтувати майданчики і дахи. Завдання депутат - зробити так, щоб нормально працювали комунальні служби.

Львів. Ви за чи проти того, щоб забрати у Януковича Межигір'я. Якщо за, то чому?

Богдан Хруставчук: В минулому столітті вже була така практика - під час революції комуністи повідбирали в людей маєтки і перетворили їх на руїни. Я би особисто ні в кого нічого не відбирав, бо якщо потрібно забирати в Президента, то доведеться і багато чого позабирати і в наших політиків, чиновників, які не мають жодного відношення до Партії регіонів. На мою думку, прірву між багатими і бідними потрібно зменшувати законним шляхом. Встановити серйозний податок на багатство, щоб усі були в рівних умовах. По цьому шляху іде весь цивілізований світ.

Сергій. Про що ви говорите з виборцями під час зустрічей?

Богдан Хруставчук: На зустрічах з виборцями ми говоримо про проблеми, які їх турбують. Як не дивно, найбільше мешканців 116 округу турбують комунальні проблеми міста, які повинні вирішувати органи місцевого самоврядування. Також виборців турбує вирішення питань молоді. Саме тому моя програма називається «Молодь за розвиток Львівщини». В ній прописано вирішення молодіжних питань, адже якщо вдасться вирішити питання молоді – люди середнього (матері, батьки) та старшого віку (бабусі, дідусі) теж будуть задоволені, адже з їхніх плечей спаде тягар відповідальності за працевлаштування їхніх дітей та автоматично вирішиться багато соціальних питань.

Виборець. Пане Богдан, як ви бачите подальшу можливість розв'язання проблеми з "мовним законом"?

Богдан Хруставчук: Я точно знаю, що не Партія регіонів русифікувала значну частину України. Я точно знаю, що і без мовного закону 50% громадян, які носять український паспорт, вважають рідною мовою російську. Відомо, що закон є не досконалий. І це не лише моя думка, але й думка Уряду та Президента України. Вже сьогодні є новий проект закону, написаний Урядом. До цього питання обов’язково ще треба повернутися. Проте не викликає сумнівів, що у нас, як в багатонаціональної держави, має бути закон про засади мовної політики.

Катерина. У вас є кохана дівчина? Якщо ні, то чи можна з вами повечеряти?

Богдан Хруставчук: Можу надати відповіді на особисті питання в приватному діалозі в соцмережах.

Лариса. Це правда, що ви не їсте м'яса? Чому?

Богдан Хруставчук: Це мої морально-етичні принципи.Я вважаю, що всі живі істоти в яких є душа – рівні. Вони відчувають, плачуть, переживають. Що ж стосується мого фізичного стану – я себе прекрасно почуваю. Після того, як перестав вживати м'ясні продукти, з’явилися додаткові сили, енергія, витривалість, внутрішній спокій, швидше почав працювати мозок, загострилося чуттєве сприйняття людей. Я детально вивчив це питання і дослідив, що людський організм не пристосований перетравлювати м’ясо. Про це можу спокійно дискутувати з біологами та медиками. В мене вся сім’я пов’язана з медициною,тому дискусій виникало чимало, і закінчувались моєю перемогою, і відсутністю аргументів з другої сторони.

Олена. Якби ви були на місці Писарчука, то як рятували би нижчеплінтусовий рейтинг регіонів на Львівщині?

Богдан Хруставчук: За даними соціологічних досліджень, найвищий рейтинг в Україні має Партія регіонів. Не потрібно мислити містечковими категоріями. Якщо на Львівщині Партія регіонів має не високий рейтинг, то, повірте мені, пройде не багато часу і Львівщина буде голосувати за Партію регіонів.

Сергій. На цьому 116 окрузі повинна перемогти Ірина Фаріон, вона і є лідером, набираючи 38%. А мужики повинні бути мужиками і визнати свою поразку, інші опозиціонери пообіцяли зняти свої кандидатури на користь найрейтинговішого кандидата. Ну кличковець, де твоє чоловіче обіцяне слово від 26.08.12 зняти свою кандидатуру, як ти обіцяв на користь пані Ірини. Чи ти не мужик, а ганчірка? (Читач, вочевидь, звертається до представника "УДАРУ"). Ну а Богдан, якщо хоче мати підтримку, а не 4%, повинен привселюдно спалити партквиток партії регіонів.

Богдан Хруставчук: Дякую за пораду, але палити свій партквиток я не збираюся. А якщо пані Ірина, за Вашими словами, має перемогти, то нехай перемагає чесно, а не шляхом кулуарних домовленостей.

Небайдужий. Після оприлюднення провальних рейтингів Бодя терміново взявся за Блог, бо джинсові статті на Гал-Інфо не мали ефекту.

Богдан Хруставчук: Судячи з реакції в коментарях (як позитивної, так і негативної) статті на Гал-Інфо зачіпають проблеми людей і тому ми бачимо на них відгуки. А чат в блозі – для того, щоб відповісти особисто на всі запитання, які цікавлять виборців.

Дмитро. На вашу думку, чому у Львові так ненавидять Партію регіонів? Чи не відчуваєте ви особисто дискомфорту, перебуваючи у цій антиукраїнській партії? Чи готові ви перейти до УДАРу?

Богдан Хруставчук: До УДАРу точно не перейду, бо не бачу великої різниці між Партією регіонів і УДАРом. Як наші лідери, так і лідери УДАРу, вчаться говорити українською мовою. В УДАРі є такі достойники, мої ровесники, про яких пишуть газети, з якими мені точно не по дорозі.

Констянтин. Як плануєте вирішувати проблему працевлаштування молоді?

Богдан Хруставчук: Сприяти реалізації закону про «Перше робоче місце». Законодавством передбачено забезпечення молоді робочим місцем. Сьогодні потрібно цю законодавчу базу реалізовувати і вдосконалювати. Є певні дотації, які надаються роботодавцю, підприємству, якщо вони надають перше робоче місце молоді. Проте ці дотації з бюджету стосуються обмеженого переліку спеціальностей за якими надаються робочі місця. У постанові Кабінету Міністрів України від 19 березня 2008 чітко прописані ці спеціальності . Також в законодавстві прописано, що роботодавець, який надає перше робоче місце не сплачує соціального внеску, який становить 34,7% від мінімальної зарплати. В законі також прописано, що заробітна плата для такого працівника повинна становити не менше трьох мінімальних заробітних плат. Це в сьогоднішніх умовах не менше 3000 грн. А така заробітна плата у нас вважається високою і не кожне підприємство може її сплатити.У нас сьогодні є дисбаланс: вузи готують фахівців, навіть за рахунок держзамовлення, які потім не мають можливості отримати роботу по спеціальності. Тут потрібно комплексно вирішувати і проблему якості освіти, і проблему не відповідності кількості спеціалістів кількості вільних робочих місць.

Видра. Про проблеми не тільки говорити треба перед виборами, їх і вирішувати потрібно. Беріть приклад з Березюка - новий політик, а підтримка велика

Богдан Хруставчук: В обов’язки депутата Верховної Ради входить, як законодавча діяльність, так і контроль діяльності органів місцевого самоврядування. Я погоджуюся, що наші патріотичні депутати і чиновники на місцях не вирішують багато питань, тому я, як депутат Верховної Ради, буду втручатися і вирішувати питання округу №116. Щодо того з кого брати приклад: в першу чергу треба проаналізувати, що людина зробила для громадян і яким авторитетом користується. Наводжу конкретні приклади: Петро Писарчук, Олег Баран, Тедей Едер, Богдан Піх і багато інших людей з якими я працюю і маю можливість обмінюватися досвідом. Запрошую пана Березюка до співпраці, і він також буде мати можливість набратися досвіду, бо набиратися досвіду в його прямого керівника, який бере позику в друзів і не повертає, – це поганий приклад для наслідування.

Веремій. Богдане, прокоментуйте, чому у вас такий провальний рейтинг (аж 3% за Антиповичем)? І який результат ви розраховуєте здобути?

Богдан Хруставчук: З таким рейтингом я не погоджуюся, як і не погоджуються інші кандидати з інших політичних таборів. Відомо, що перед виборами усі хочуть заробити, в тому числі і соціологічні служби. Таким чином вони паплюжать своє ім’я і втрачають рівень до віри до їхніх досліджень. За об’єктивними даними, якими я володію – я посідаю на даний момент друге місце.

Ірина. 1. Яким чином Ваші методи агітації відрізняються від тих, які застосовують інші кандидати у окрузі? 2. Чи ставали Ви жертвою чорного піару з боку Ваших конкурентів? 3. На Вашу думку, наскільки об’єктивним є відсотки підтримки кандидатів, озвучені "Рейтингом"?

Богдан Хруставчук: 1. Я віддаю перевагу комплексній роботі, якщо мене запрошують на телебачення, чи на радіо – беру активну участь, також розміщую біл-борди у себе в окрузі для того, щоб люди знали свого кандидата в обличчя. Але це лише 20% успіху, а ще 80% успішної агітації – живе спілкування з виборцями. Виборці мають знати в обличчя свого кандидата.

2. З чорним піаром не стикався. Моїм конкурентам важко буде мене скомпрометувати, адже у мене чиста репутація.

3. Повторю ще раз. З таким рейтингом я не погоджуюся, як і не погоджуються інші кандидати з інших політичних таборів. Відомо, що перед виборами усі хочуть заробити, в тому числі і соціологічні служби. Таким чином вони паплюжать своє ім’я і втрачають рівень до віри до їхніх досліджень. За об’єктивними даними, якими я володію – я посідаю на даний момент друге місце.

Nastia. Перечитала запитання до Вас..., в шоці... Хочу сказати тільки одне, я вас підтримую та маю багато знайомих, які будуть голосувати за Вас. Я вірю Ви переможете. Успіху! У Вас все вийде!

Богдан Хруставчук: Дякую за довіру.Дуже приємно. Долучайтеся до моєї команди.

Сергій. Ви балотуєтесь по Залізничному округу. А ви знаєте проблеми залізничників, що їм зарплату не платять і взагалі скоро приватизують залізницю і поскорочують людей. Як ви будете захищати залізничників, ваших виборців?

Богдан Хруставчук: Так, проблеми залізничників мені добре відомі, адже мій батько протягом 35 років працює на Львівській залізниці. На скільки мені відомо, при реформуванні залізниці 100% акції залишиться у власності держави і ніякої приватизації не буде.Згідно Закону під час реформування не буде скорочень, а лише перерозподіл кадрів. Мені також відомо про затримку зарплати на залізниці. Проте це явище тимчасове. З жовтням усім залізничникам підвищать заробітню плату на 5%.

регіонал!! (Сергій Ви балотуєтесь по Залізничному округу. А ви знаєте проблеми залізничників, що їм зарплату не платять і взагалі скоро приватизують залізницю і поскорочують людей. Як ви будете захищати залізничників, ваших виборців?)
Да він все знає, тому що йому допомагає начальник залізниці Богдан Піх, всюди за собою тягне, навіть на 1 вересня в Львівський технікум залізничного транспорту. Дивіться газету Львівський Залізничник. І питання до пана Хруставчука, однопартійці ваші говорять, що ви родич П.Писарчука!!

Богдан Хруставчук: Я не родич Петра Писарчука. Петро Іванович це може підтвердити. Сьогодні закон не забороняє кандидатам вітати студентів з Днем знань.

Ірина. 1. Яким чином Ваші методи агітації відрізняються від тих, які застосовують інші кандидати у окрузі? 2. Чи ставали Ви жертвою чорного піару з боку Ваших конкурентів? 3. На Вашу думку, наскільки об’єктивним є відсотки підтримки кандидатів, озвучені "Рейтингом"?

Богдан Хруставчук: 1. Я віддаю перевагу комплексній роботі, якщо мене запрошують на телебачення, чи на радіо – беру активну участь, також розміщую біл-борди у себе в окрузі для того, щоб люди знали свого кандидата в обличчя. Але це лише 20% успіху, а ще 80% успішної агітації – живе спілкування з виборцями. Виборці мають знати в обличчя свого кандидата. 2. З чорним піаром не стикався. Моїм конкурентам важко буде мене скомпрометувати, адже у мене чиста репутація. 3. Повторю ще раз. З таким рейтингом я не погоджуюся, як і не погоджуються інші кандидати з інших політичних таборів. Відомо, що перед виборами усі хочуть заробити, в тому числі і соціологічні служби. Таким чином вони паплюжать своє ім’я і втрачають рівень до віри до їхніх досліджень. За об’єктивними даними, якими я володію – я посідаю на даний момент друге місце.

Nastia. Перечитала запитання до Вас..., в шоці... Хочу сказати тільки одне, я вас підтримую та маю багато знайомих, які будуть голосувати за Вас. Я вірю Ви переможете. Успіху! У Вас все вийде!

Богдан Хруставчук: Дякую за довіру. Дуже приємно. Долучайтеся до моєї команди.

Сергій. Ви балотуєтесь по Залізничному округу. А ви знаєте проблеми залізничників, що їм зарплату не платять і взагалі скоро приватизують залізницю і поскорочують людей. Як ви будете захищати залізничників, ваших виборців?

Богдан Хруставчук: Так, проблеми залізничників мені добре відомі, адже мій батько протягом 35 років працює на Львівській залізниці. На скільки мені відомо, при реформуванні залізниці 100% акції залишиться у власності держави і ніякої приватизації не буде.Згідно із Законом під час реформування не буде скорочень, а лише перерозподіл кадрів. Мені також відомо про затримку зарплати на залізниці. Проте це явище тимчасове. Із жовтням усім залізничникам підвищать заробітню плату на 5%.

регіонал!! (Сергій Ви балотуєтесь по Залізничному округу. А ви знаєте проблеми залізничників, що їм зарплату не платять і взагалі скоро приватизують залізницю і поскорочують людей. Як ви будете захищати залізничників, ваших виборців?) Да він все знає, тому що йому допомагає начальник залізниці Богдан Піх, всюди за собою тягне, навіть на 1 вересня в Львівський технікум залізничного транспорту. Дивіться газету Львівський Залізничник. І питання до пана Хруставчука, однопартійці ваші говорять, що ви родич П.Писарчука!!

Богдан Хруставчук: Я не родич Петра Писарчука. Петро Іванович це може підтвердити. Сьогодні закон не забороняє кандидатам вітати студентів з Днем знань.

golden lion. Богдане, прокоментуйте вислови ваших однопартійців: "отрижка", "недораса", "так називаємий етнос", "кучка людей", "оранжевиє". На мою думку, це не [***] шовінізм, це фашизм. Невже вам по дорозі з такими одіозними фігурами, як Калісніченко,Ббогуслаєв, Царьов та іншими україноненависниками. Чи ви думаєте, що щось в цій партії будете вирішувати, а не масон Рибак. Недавно Богуслаєв на своєму заводі Мотор-січ змусив усіх заповнювати документи тільки російською мовою.

Богдан Хруставчук: Щодо Богуслаєва – Україну в світі, на жаль, знають не по львівських автобусах, де власники також розмовляють російською мовою, а по продукції, яку виробляє  АТ «Мотор Січ». То, напевно, йому можна і пробачити те, що він спілкується російською мовою. Я би міг розкритикувати Колесніченка і від нього відсторонитися, але як бути з виборцями Севастополя, які одностайно обирають його вже не раз до Верховної Ради. З перерахованими в запитаннями членами Партії регіонів потрібно дискутувати та донести до них своє бачення мовного питання та бачення виборців Галичини, але при цьому такожчути і українців, які проживають на сході та півдні України. Одним махом цю проблему не вирішити. Якщо її вирішувати радикально, то ми можемо погубити соборність держави і спричинити конфлікт. Я розумію біль Галичан, але як відповідальний політик хочу розуміти і чути , тих людей, які мають іншу думку. А політичних екстремістів, які не контролюють своєї лексики вистачає як в Партії регіонів, так і в інших партіях. Я бине хотів приводити приклад наших політиків, які аналогічним чином зневажують історію чи почуття людей, що живуть на Сході України. І це не мій шлях. І радив би вам не на цьому акцентувати увагу.

Соромно. Ви симпатичний і перспективний молодий чоловік. Що ви шукаєте в антиукраїнській партії?

Богдан Хруставчук: Чому ви вважаєте, що Партія регіонів є антиукраїнською? У кожному регіоні представники партії відстоюють позиції своїх виборців. На Львівщині, наприклад, Петро Писарчук, Тедей Едер, Олег Баран…не підтримують антиукраїнські закони та працюють на благо Галичан і працюватимуть надалі.

Андрій до Соромно: У цій партії шукають лише наживу і вигоду. У них немає жодної ідеології, крім як нищити все українське. Тільки низькоморальна і низькоінтелектуальна особа може прагнути до єдності з такою партією

Богдан Хруставчук: Я ще молода людина і, сподіваюся, що ще маю шанс підвищити свої інтелектуальні і моральні якості. Я думаю, що це дуже добре, що автор цього запитання не прагне єдності з Партією регіонів. Бо, напевно, не дуже високоінтелектуальна людина може вживати подібні висловлювання не тільки щодо Партії регіонів, але й до мільйонів українців, які мають іншу думку і голосують за Партію регіонів. Якщо автор запитання вважає низькоморальними і низькоінтелектуальними мільйони українців (а це, за даними соціологічних досліджень, третина українців, які сьогодні готові проголосувати за Партію регіонів), то, мені дуже прикро, але його місце не тільки не з Партією регіонів, але й не з Україною. Бо автори подібних запитань не працюють на єдність і порозуміння в Україні. А тому завдають велику шкоду соборності і єдності державі.

Інга. Як ти ставишся до того, що як мінімум 2/3 країни з презирством ставиться до Президента Януковича, в команду якого Ви записалися? Президент – "уголовнік" - це Ваш ідеал? Ви теж крали?

Богдан Хруставчук: Я не крав і моя репутація чиста. Я абсолютно переконаний, що моє покоління буде розуміти, що збагачуватися коштом народу – шлях до погибелі держави. А щодо ситуацію, яка є сьогодні в країні, то нам не потрібно змагатися, хто більше вкрав, а думати разом, як позбавити Україну іміджу корумпованої держави.

A.J. Вам не соромно за своїх колег, які репресують журналістів, а тепер для більшої зручності ще й закон новий записали? І ще одне питання. Ви боїтесь правди про себе?

Богдан Хруставчук: Мені соромно, що журналістів, навіть у моєму рідному Львові, репресує не влада, а гроші. І в цьому я переконався, кандидуючи на виборах. Навіть на законних підставах, сплачуючи кошти з виборчого фонду, я не завжди можу потрапити на шпальти Львівських ЗМІ. Якщо ви помітили, то тільки єдиний державний телеканал - Львівське телебачення - створив рівні умови для представників всіх політичних партій. Цей факт підтвердили експерти. За даними Львівської обласної громадської організації «Комітет виборців України», які були оприлюднені 12 вересня цього року, у друкованих мас-медіа Львівщини домінує позитивне висвітлення діяльності Об’єднаної опозиції та «Свободи», а найрейтинговіший телеканал ЗІК популяризує ідеологію партії «УДАР».

 



 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ