Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Справедливість є. За неї варто боротися!

Наступного дня після виходу сюжету в програмі "Вердикт з Сергієм Руденко" на телеканалі "Еспресо.TV" з Луганської обласної військово-цивільної адміністрації звільняється п'ятирічний заступник всіх керівників Ю. Клименко.

З 2014 року Юрій Клименко був заступником голови Луганської ОВЦА з питань громадського порядку та безпеки. 15 липня 2015 року президент України Петро Порошенко призначив Клименка тимчасово виконуючим обов'язки голови Луганської обласної державної адміністрації. З 1996 р. по 2015 р. Клименко працював у органах Служби безпеки України, зокрема обіймав посаду голови управління СБУ в Луганській області.

Нагадаю, свого часу в інтернеті було опубліковано відео останньої розмови з загиблим під Щастям волонтером Андрієм Галущенко, в якому він говорить про контрабанду золота з окупованих територій та незаконний контроль торгівлі в зоні АТО з боку українських чиновників.

"Контролює все Юрій Юрійович і пан зі спецзваннням генерал-лейтенант. Ці два гівнеця давно тут сидять", - розповів перед смертю волонтер Ендрю.

Примітно, що у квітні 2018 року після мого виступу на телеканалі ZIK у програмі із Остапом Дроздовим було ухвалене кадрове рішення: президент Петро Порошенко звільнив із посади начальника Управління СБУ Луганської області Олега Козловського. Ймовірно, причиною цього стала контрабанда з тимчасово окупованими територіями. Указ президента №106 / 2018 датований 23 квітня.

З березня 2015 по квітень 2018 року Козловський – начальник Управління СБУ в Луганській області. З вересня 2018-го очолює Департамент оперативної підтримки Національної поліції при Міністерстві внутрішніх справ України.

Дмитро Снєгирьов

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ