Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Третього шансу в України може і не бути....

Гірко дивитися, як вкотре народ своїми жертвами здобув для опозиції шанс збудувати нову країну, а та знову за старе... Призначення скомпроментованих чиновників, яких перед тим вигнала ще стара злочинна влада... за корупцію, продаж “солодких“ портфелів у міністерствах, безсилля героїв та лідерів майдану.

Надія революції, так звана громадська складова контролю за прозорою та чесною діяльністю влади — ВО “МАЙДАН”, захоплена партійними функціонерами і не має можливості діяти. Адже партії “Батьківщина” та “Свобода” стали владою — і вони вже зараз не зацікавлені у активній діяльності ВО “МАЙДАН”.

Захід втретє може і не повірити українським елітам у їх спроможності організувати чесну систему влади в Україні - без корупційних схем та розкрадань бюджету. Якщо першого разу, цю нагоду змарнував дует Ющенко – Тимошенко, то зараз такою дорогою прямує владне тріо Турчинов – Яценюк – Тягнибок (“УДАР” Кличка не взяв участі у формуванні Кабміну та у призначеннях голів адміністрацій).

Зате з’явилися своєрідні політичні “ноу-хау” від ВО ”СВОБОДА” у виконанні депутатів від культури, панів — народного артиста України Бенюка та народного футбольного коментатора Мірошниченка. Тепер, щоб всі міністри знали, якщо вони підставлять Україну, використають народні гроші на негідні цілі, або банально продаватимуть посади (як робиться зараз в декотрих міністерствах), то будь-які «народні месники» у прямому ефірі мають право бити вам морду і вимагати заяви про звільнення за власним бажанням. І так голосно, щоб аж у Державному департаменті міжнародних відносин СШУ чули! Начувайтеся корупціонери! Бійтеся зрадники! До вас Бенюк та Мірошничеко прийде!

Українська історія має сумну практику, що на “одні і ті самі граблі” можна наступати нескінчену кількість разів. Наші вороги сидять та потирають радісно руки: “Ну що бандерівці, добилися ви своєї чесної та прозорої влади, нездатний цей народ на державотворення!....”. Але ж український народ здатний, тільки трохи ще наївний і довірливий. Адже зміг скинути потужну кримінальну диктатуру Януковича, але знову повірив у те, що ті, хто крав раніше, красти більше не буде...

І тому знову звучать, як молитва, до всіх, хто чує!!! Нашу революцію врятує: Люстрація, Жорсткий контроль влади і Щоденна боротьба з корупцією!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ