Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

10 вересня гандбольна «Галичанка» стартує в єврокубку

Цієї неділі, 10 вересня, гандболістки львівської "Галичанки", які є неодноразовими чемпіонками України, володарками Кубків та Суперкубків України, на домашньому майданчику розпочнуть боротьбу і за Єврокубок.

Єврокубковий матч відбудеться у львівському палаці спорту «Галичина» (колишній «Будівельник», вул. Керченська, 8). Початок о 18 год. Вхід на гру – безкоштовний.

«Галичанка» у новому сезоні – єдиний представник України у жіночих єврокубках. Нагадаємо, що львів’янки виступають у другому за престижністю клубному турнірі Європи з гандболу - Кубку ЄГФ (Європейської гандбольної федерації).

В рамках першого кваліфікаційного раунду Кубку ЄГФ сезону 2017/18 рр. «Галичанка» зіграє два матчі з командою Морренгоф Янсен Дальфсен (Нідерланди). Перший матч відбудеться у Львові,  другий – в Нідерландах 16 вересня.

Як розповіла другий тренер «Галичанки» Анжела Савченко, львів’янкам випало мати сильних суперниць: «Гандболістки Морренгоф Янсен Дальфсен досить таки міцні горішки –  володарки Кубка  і Суперкубка Нідерландів та віце-чемпіонки країни».

До наступного раунду Єврокубка вийде  команда, яка переможе за сумою м’ячів, забитих у двох іграх.

У другому кваліфікаційному раунді на переможця чекатиме  чеська команда DHK Banik Most. Матчі 2-го раунду відбудуться 14-15 та 21-22 жовтня 2017 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ