Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

1300 м2 бруківки передадуть Львівелектротрансу для облаштування благоустрою трамвайної колії

1300 м2 бруківки, яку кілька років тому демонтували під час реконструкції вул. Чернівецької (від вул. Городоцької до пл. Двірцевої) та зберігали на території очисних споруд ЛМКП “Львівводоканал“, передадуть ЛКП «Львівелектротранс“ для замощення та облаштування благоустрою трамвайної колії на території вагоноремонтних майстерень на вул. Городоцькій, 181. Відповідне рішення «Про передачу бруківки» прийняв сьогодні виконавчий комітет ЛМР.
Фото ілюстративне, ЛМР

«Трамвайні колії замощують саме бруком, бо асфальт там довго не прослужить. Колія під дією навантаження вібрує, тому її замощувати необхідно бруком, а не монолітним покриттям.

Відтак на звернення ЛКП «Львівелектротранс» передаємо їм 1300 м2 бруківки, яка зараз зберігається на території очисних споруд Львівводоканалу», – пояснив Іван Матківський, начальник управління інженерного господарства ЛМР.

Так, станом на сьогодні на зберіганні  у Львові перебуває 21 299,62 м2 бруківки, 1 950,72 м2 мозаїки, а також 2 805,53 м2 різного бордюрного каменю – бортового, кам’яного, бетонного та гранітного. Це бруківка, яку в різний час під час ремонтних робіт демонтувати з різних вулиць міста. Її облікували, і згідно з актом прийому-передачі перевезли на зберігання. Переважно вона зберігається на території очисних споруд Львівводоканалу. Коли ж її планують використати повторно, то передача відбувається на виконкомі чи на сесії, засідання яких є публічними та транслюються онлайн у соцмережах і на ютуб-каналах Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ