Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

13 січня депутати Львівської обласної ради проведуть позачергову сесію біля пам'ятника Степанові Бандері

У четвер, 13 січня, о 12.00 у Львові на площі біля пам'ятника Степанові Бандері ( пл. Кропивницького) відбудеться засідання позачергової третьої сесії Львівської обласної ради шостого демократичного скликання. Таке рішення було ухвалене сьогодні ж на президії Львівської обласної ради, яке пройшло о 18.30. Водночас завтра біля пам'ятника С.Бандері відбудуться збори Львівської міської ради.

На сесії депутати приймуть рішення "Про заяву Львівської обласної ради щодо скасування Указу Президента Віктора Ющенка № 46|2010 "Про присвоєння Степанові Бандері звання Герой України".

Також на президії від екс-голови облради Мирослава Сеника пролунала пропозиція скоординувати протесті дії через Асоціацію місцевих рад з районними та іншими міськими радами. При цьому голова обласної ради Олег Панькевич заявив, що у завтрашньому спільному заході депутатів Львівської обласної і міської рад візьмуть участь і районні депутати. За його словами, йдеть про те, щоб, окрім заяви, виробити план спільних широких дій, які б мали конкретні наслідки.    

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ