Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

14 показів за 28 днів: репертуар театру Лесі Українки на лютий

Цього місяця в театрі імені Лесі Українки дуже насичений репертуар. У ньому і прем’єри, і останній показ в сезоні, і сценічні читання, і багато іншого.
Фото - ілюстративне

АҐОРА

Прем'єра

Покази відбудуться 3 лютого о 18:00 та 19 і 25 лютого о 17:00.

Ця вистава — сеанс розілюзнення, інспірований давніми греками. Озброївшись почуттям гумору та провокаціями дрібного калібру, актори і акторки будуть міркувати про справедливість, відповідальність, доброчесність і способи гармонійного співжиття таких різних нас в одній Україні.

Вікове обмеження: 18+

Локація: мала сцена

Тривалість: 80 хвилин

·   146 ЗІРОК, ВИДИМИХ НЕОЗБРОЄНИМ ОКОМ

Постдокументальний мюзикл

Показ вібудеться 5 лютого о 17:00.

Усі ми — інші. Більшості не існує. Зірки засвічуються, бо відбувається термоядерний синтез. І не важливо, що люди думають з цього приводу.

А коли ви дивитесь на зоряне небо, куди показує ваш моральний компас?

Вікове обмеження: 18+

Локація: мала сцена

Тривалість: 146 хвилин

·   ГАЛДАМАШ

Апокаліптична мольфа

Показ відбудеться 10 лютого о 18:00.

Це історія про людей, які хочуть жити своє тихе життя у своєму маленькому світі. Дивитись телевізор, валити ліс, досягати успіху і щиро любитися. Однак все в цім світі пов'язане. За усе доведеться платити. Зокрема, за свої дії. У маленькому світі може трапитись маленький апокаліпсис. І, хочете вірте, а хочете ні, рано чи пізно Лісоруби зійдуть зі стін Будинку побуту в Коломиї і скажуть: «Око за око!». І не буде їм чим заперечити. Бо це найчесніша у світі формула.

Вікове обмеження: 18+

Локація: мала сцена

Тривалість: 100 хвилин

·   УЯВНІ МАРШРУТИ ЛЬВОВОМ

Імерсивна вистава-гра для десяти глядачів та глядачок

Покази відбудуться 11 лютого о 17:00 та 16 лютого о 18:00.

Уявні маршрути Львовом — це інтимний перформанс, який через гру у піску досліджує перетини львівських історій та урбаністичних асоціацій. Річковий пісок Полтви та óбрази на ньому стануть відправними точками у фантазійній подорожі учасників та учасниць, які зануряться в уявний світ Львова через водну стихію, точніше її відсутність.

Локація: галерея сценографії

Тривалість: 60 хвилин

·   ЛЮДИ

Інструкція до вжитку

Покази відбудуться 12 та 26 лютого о 17:00.

Інколи здається, що у світі немає нічого складнішого за людські стосунки. От наприклад: існує такий-собі Йозеф. Він переживає не найкращий період свого життя. Колись він був успішним та впливовим, а тепер — занедбаний, стомлений та нібито хворий. Ах, бідолашний Йозеф. Страждає від невдячних та поверхневих людей. Вам, можливо, навіть буде його шкода. Саме в цей момент слід згадати, що людські стосунки будуються з обох боків. І що карма працює і з поганими, і з хорошими людьми.

Локація: велика сцена

Тривалість: 80 хвилин

·   МОЯ МАМА ЧАЙНИК / ПОВІТРЯНА ТРИВОГА

Реактивні бліц-вистави

Показ відбудеться 15 лютого о 18:00.

Відповідаючи на виклики часу та обставини, ми раді презентувати новий жанр: реактивні бліц-вистави. Вони інспіровані нашою співпрацею з ParadeFest та проектом «Антологія24».

Швидко створені короткі вистави на основі текстів українських драматургів — це наша реакція на турбулетні часи і спосіб прийняти та опанувати їх.

Дві короткі, але від цього не менш зворушливі, смішні та драматичні вистави, розділені антрактом — такий план на вечір від театру Лесі.

Вікове обмеження: 16+

Локація: мала сцена

Тривалість: 50 хвилин (загалом)

·   ГЕРОЇ ХАОСУ

Вистава-ритуал

Показ відбудеться 18 лютого о 17:00

Вистава за мотивами «Одісеї» Платона.

Герой не має віку. Герой не має статі. Герой має безліч імен та облич. Оце і все, що ми можемо сказати про цю виставу. Бо про неї треба не говорити — її варто побачити.

Вікове обмеження: 18+

Локація: велика сцена

Тривалість: 120 хвилин з антрактом

·   IMPERIUM DELENDUM EST

Співи, вірші сповіді, прокльони і один жарт

Показ відбудеться 24 лютого о 18:00

Це перша сценічна робота, створена після повномастштабного вторгнення росіян в Україну. Виставу показували на великих сценах європейських театрів та фестивалів. Тепер її хочуть показати ще раз — на річницю повномасштабного вторгнення. Бо імперія (навіть така костурбата і недоладна, яку намагаються створювати наші божевільні східні сусіди) має впасти. І неодмінно впаде.

Вікове обмеження: 16+

Локація: велика сцена

Тривалість: 80 хвилин

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ