Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

14 січня відбудеться прем’єра проекту „Різдвяні фантазії”

Половинка, „Майстерня пісні”, група „Дивні”, квартет „Класик модерн”, Оксана Мочерад, модерн-балет „Стелс”, та симфонічний оркестр „INSO-Львів”. Серед автентичних інструментів звучатимуть дринба та дуда. Також буде інсценізовано невелике різдвяне дійство.
14 січня в приміщені Львівського національного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької вдбудеться прем’єра проекту „Різдвяні фантазії” у виконанні Нового міжнародного симфонічного оркестру „INSO-Львів” (диригент Гунгард Маттес, Швейцарія). Про це повідомив під час прес-конференції продюсер проекту Андрій Віхоть.
У презентації програми братимуть участь: хорова капела „Дударик”, Наталія Половинка, „Майстерня пісні”, група „Дивні”, квартет „Класик модерн”, Оксана Мочерад, модерн-балет „Стелс”, та симфонічний оркестр „INSO-Львів”. Серед автентичних інструментів звучатимуть дринба та дуда. Також буде інсценізовано невелике різдвяне дійство.
Як повідомив менеджер оркестру „INSO-Львів” та продюсер проекту Тарас Лисак, наступного року симфонічний оркестр „INSO-Львів” має намір пропагувати українські колядки на Заході.
За його словами, до 14 січня оркестр планує записати компакт-диск. Його наклад становитиме 1000 примірників. Крім того, диск вийде у Швейцарії.
Щодо планів на 2006 рік, то Тарас Лисак висловив сподівання про здійснення турне Україною, а також про виступ у Китаї. „Різдвяні фантазії” – це 10 творів, у кожен з яких увійшло по кілька колядок. Основна мета проекту – популяризація українського Різдва.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ