Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

17 лютого відкриється новий магазин будівельної компанії „Аскона” у Стрию

17 лютого відкриється новий магазин будівельної компанії „Аскона” у Стрию. Про це „Гал-info” повідомила директор магазину „Аскона” Мирослава Гошович. Вона також розповіла, що загальна площа магазину становить 449 квадратних метрів, там працюватиме четверо осіб. В магазині буде представлено понад 5000 найменувань продукції.
        Компанія "Аскона" започаткувала свою діяльність у 1992 році. У 1995 році був визначений основний напрямок діяльності компанії "Аскона" - гуртова та роздрібна торгівля будівельними матеріалами від виробника.
        У 1997 році компанія стала генеральним дистриб’ютором торгової марки "Снєжка" на ринку України. У 2000 році "Аскона" стала співвласником заводу водоемульсійних фарб і шпатлівок "Снєжка-Україна", побудованому у ВЕЗ Яворів Львівської області.
        Компанія "Аскона" є офіційним дистрибутором таких торгових марок як: Маршалл, Хенкель, Мельнокс, Кронопол, Кроноспан, Марбет, Браво, Кнауф, Ізовер, та інші.
           Торгівельна мережа налічує до 11-ти магазинів-складів на Західній Україні.
         Першим генеральним директором ТзОВ "Аскона" (м. Львів) був Марк Карновський, який у 1999 р. заснував в м. Нью-Йорк (США) фірму "Ascona" Аmbulate Service та Car Service. Фірма займається перевезенням людей в госпіталі та надає послуги таксі.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ