Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

18 команд взяли участь у Вишколі виховників та джур Львівщини

З нагоди Дня захисників і захисниць України цими днями на Жовківщині на території дитячого центру оздоровлення, відпочинку та туризму «Росинка» відбувся «Вишкіл виховників та джур Львівської області».
фото - пресслужба ЛОДА

Про це інформує пресслужба ЛОДА.

Захід організувала громадська організація «Жовківська асоціація розвитку туризму» за підтримки управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації в межах обласної програми «Молодь Львівщини».

Цьогоріч у вишколі взяли участь 18 команд з різних куточків області. Під час нього молодь мала можливість отримати теоретичні та практичні навички проживання в польових умовах та познайомитись з військовою справою.

Упродовж трьох днів сотня юнаків та дівчат вправлялися в різноманітних командних змаганнях: лазертагу, смузі перешкод, козацьких перегонах, перетягуванні линви. Визначали найкращих і в знанні історії українського війська, саперній підготовці, стрільбі з пневматичної гвинтівки, метанні макета гранати на точність. Кожна команда представила свою візитівку.

Окрім цього, відбулися майстер-класи з туристичної техніки, тактичної медицини, розбирання та збирання ММГ АК. Команди випробували себе у нічній стійці, співали пісень біля ватри, готували їжу на багатті, знайомилися та гуртувалися у своїх чотах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ