Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Гравці «Шахтаря» не хочуть більше грати у Львові

Капітан гірників Даріо Срна сказав, що львівські фани ніколи за них не вболівають, хоча команда привезла в місто ігри Ліги чемпіонів.

Після матчу з "Дніпром", який відбувся 20 травня у Львові, деякі гравці донецького "Шахтаря" заявили, що вони більше не хочуть грати в цьому місті.

Поєдинок завершився з рахунком 1: 1, але завдяки перемозі в першому матчі донецька команда вийшла у фінал Кубка України.

Як повідомляється на сайті гірників, капітан команди Даріо Срна заявив, що вболівальники допомагали дніпропетровцям, а не донеччанам.

"Ми граємо практично рік у Львові, ми привезли в це місто Лігу чемпіонів, а львів'яни вболівають проти нас. І в поєдинку проти "Динамо" підтримували столичну команду. З боку львівської публіки це дуже негарно. Впевнений, багато міст України чекають "Шахтар" і готові з задоволенням нас прийняти", - сказав Даріо.

Разом з тим, він підкреслив, що це просто складний період, який команді потрібно пережити.

Позицію Срни підтримав і нападник гірників Луїс Адріано. "З такими фанами, які приходять нас"підтримати", краще забивати при будь-якій можливості і ще більше їх цим провокувати. Хотілося б, щоб у нас була хороша підтримка, але тут такого не буває", - заявив футболіст.

Football.ua зазначає, що після матчу розкритикував львівських уболівальників і захисник "Шахтаря" Ярослав Ракицький.

"Я більше не хочу грати у Львові! Це просто нереально, коли весь стадіон вболіває проти нас: у матчі з" Динамо "вони підтримували киян, а нас освистували. Те ж саме робили сьогодні. Треба звідси їхати!" - Цитує видання футболіста.

Інтернет видання Гордон

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ