Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

20 грудня відзначать найкращих спортсменів Львівщини у вересні та жовтні

У п'ятницю, 20 грудня, в Дзеркальній залі Львівського Національного Академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької відбудуться звітні збори Олімпійської ради Львівщини за підсумками 2019 року. Початок о 12.00.

В рамках звітних зборів відбудеться відзначення найкращих спортсменів Львівщини: Павла Коростильова (кульова стрільба, лауреат вересня 2019) та Олени Старікової (велоспорт, лауреатка жовтня, листопада 2019), лауреатів обласного конкурсу спортивних журналістів «Україна олімппійська-2019», а також представлення спортсменів і тренерів Львівщини, які репрезентуватимуть збірну Україну на третіх зимових Юнацьких Олімпійських Іграх (9-22 січня, Швейцарія, Лозанна).

Перед звітними зборами пройде засідання виконкому відділення НОК України у Львівській області (початок о 11.00 год.) , а по завершенні – прес-конференція (початок о 13.00 год.)

Довідково

Під час чемпіонату Європи з кульової стрільби з малокаліберної зброї, який упродовж 14 - 23 вересня 2019 року тривав у м. Болоньї (Італія), Павло Коростильов став мультимедалістом, виборовши 8 медалей: 3 золотих, 4 срібних і 1 бронзову. Львівський армієць Павло Корстильов, зокрема, переміг у стрільбі зі стандартного пістолета на 25-метровій дистанції у особистій першості, у командній стрільбі зі стандартного пістолета на 50 метрів і з револьвера на 25 метрів, здобув «срібло» у стрільбі з револьвера (особисто), у стрільбі зі стандартного пістолета на 25 і 50 метрів серед змішаних команд разом з Оленою Костевич (Чернігів) і Оксаною Камінською (Рівне) та у командній стрільбі зі стандартного пістолета на 25 метрів. У швидкісній стрільбі з пістолета на дистанції 25 м у Павла Коростильова третє командне місце.

Саме у жовтні велогонщиця Олена Старікова стала дворазовою медалісткою чемпіонату Європи з велотреку в Апелдорні (Нідерланди). Вона здобула «срібло» в індивідуальному спринті та «бронзу» в гіті (гонці зі стартом з місця на 500 метрів). Переможницю було обрано на традиційному щомісячному голосуванні членів виконкому відділення Національного олімпійського комітету України у Львівській області, які належно оцінили "бронзу" Олени Старікової в індивідуальному спринті на другому етапі Кубка світу з велоспорту на треку. Ці змагання відбулися з 8 до 10 листопада в Глазго (Велика Британія).

Нагадаємо, як повідомляв Гал-інфо раніше, найкращим спортсменом Львівщини у листопаді став Михайло Романчук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ