Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

211 чернігівських патрульних склали присягу на вірність українському народові

Сьогодні, 19 лютого, у Чернігові на площі перед Катерининською церквою біля монументу «Борцям за волю та незалежність України» 211 нових патрульних поліцейських склали присягу на вірність українському народу. На заході також була присутня заступник міністра внутрішніх справ України Ека Згуладзе. Повідомляє Гал-інфо із посиланням на СК ГУ НП у Чернігівській області.

Серед 211 чернігівських патрульних поліцейських- 172 юнаки та 39 дівчат.

За словами заступника міністра Екатерини Згуладзе, сьогоднішній день стане однією з найбільш значимих подій в житті поліцейських. Восени минулого року в Чернігові розпочався набір до нової патрульної поліції. Тоді заявки подали 4873 людини, завершили навчання 211 кандидатів.

"Ви вибрали дуже відповідальну професію, яка одразу дає віддачу суспільству. Завдяки вам росте довіра до поліції. Пам’ятайте, що ви нестимете службу зі зброєю і будете приймати рішення, від якого часто залежатиме ваше і чуже життя. Всі ці рішення мають бути в рамках закону, на вас лежить велика відповідальність, бо зараз поліція є флагманом реформ в Україні. Пишайтеся своєю формою, адже немає більш відповідальної роботи, як у поліцейського. Всю серйозність своєї роботи ви зрозумієте згодом, коли побачите, що це не весела пригода, а щоденна рутина - підкреслила Ека Згуладзе.

Заступник міністра побажала поліцейським відчути заслужену підтримку людей, яких правоохоронці просто не мають права розчарувати. Вона закликала патрульних служити Закону й людям, більше нікому.

У новій патрульній поліції Чернігова працюватимуть 22 учасники АТО, 178 патрульних мають вищу освіту, четверо поліцейських є майстрами спорту, двоє дівчат перед тим, як стати патрульними, працювали в журналістиці, одна грала за жіночу збірну з футболу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ