Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

21 січня відбудеться загальнонаціональний етап VІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

21 січня відбудеться загальнонаціональний етап VІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Про це повідомили в прес-службі Львівської ОДА.
21 січня відбудеться загальнонаціональний етап VІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Про це повідомили в прес-службі Львівської ОДА.
Як розповіла заступник начальника головного управління освіти та науки облдержадміністрації Богдана Біляк, 21 січня о 10.00 год. у приміщенні ЗОШ № 62 м. Львова переможці обласного етапу VІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика візьмуть участь у загальнонаціональному етапі конкурсу. Окрім того, 21 січня відбудуться урочистості з нагоди підсумків обласного етапу конкурсу, на які будуть запрошені учні-переможці, учасники, переможці радіодиктанту, батьки, педагогічні працівники. Під час урочистостей відбудеться нагородження переможців обласного етапу конкурсу та радіодиктанту.
  В організації загальнонаціонального етапу конкурсу та урочистостей візьме участь голова наглядової ради Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика в Україні, головний редактор журналу «Київ» Віктор Баранов.
Нагадаємо, що 17 грудня 2005 року було проведено обласний етап VІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, в якому взяли участь 318 учнів з міст та районів області.
28 учасників конкурсу стали переможцями і призерами обласного етапу. Найбільше призових місць здобули учні загальноосвітніх навчальних закладів міст і районів: Жидачівського району (3 переможці), м. Дрогобича (2 переможці), м. Червонограда (2 переможці), Жовківського району (2 переможці), м. Львова (12 переможців). По одному призовому місцю здобули команди м. Трускавця, Нового Роздолу, Бродівського, Самбірського, Сокальського, Стрийського, Яворівського районів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ