Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

23 вересня в Україні відзначатимуть «Органічний день»

Минулого року Європейський Парламент, Європейська Рада та Європейська Комісія започаткували щорічний Органічний день ЄС. Україна також відзначатиме Органічний день разом з Європейським Союзом, тож в області діють 33 оператори ринку органічної продукції.
фото - iStock

23 вересня Україна відзначатиме Органічний день разом з Європейським Союзом, маючи на меті євроінтеграцію, впровадження Європейського зеленого курсу в Україні, підвищення рівня обізнаності про органічні продукти та сприяння ключовій ролі органічного сільського господарства у переході до сталого виробництва та споживання в Україні.

«Органічне виробництво – один із пріоритетів обласної стратегії. Станом на серпень 2022 року в області  діють 33 оператори ринку органічної продукції. Органічний день  буде своєрідним днем святкування для виробників та нагадуванням кожному споживачу еко-продукції щодо низки явних екологічних та соціальних переваг, що притаманні сфері органічного виробництва», - зазначила директорка департаменту агропромислового розвитку Львівської обласної військової адміністрації Тетяна Гетьман. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ